Itt is megtalálsz:
Egyéb

5 perc a semmiből – nincs semmi baj

Nincs semmi baj, azzal, ahogy feltette a pillát: szép is, íves is, ott is marad, szóval technikailag hibátlan.
Egy dolog hiányzik belőle -a finomság. Az az apró plusz, amikor tálcán kínálod a vendégednek a lehetőséget, amikor elmagyarázod, kommunikálsz, megfigyeled a szemformáját, igazodsz, alakítasz, valóra váltod az álmát.
A “de ilyet szoktak”, “de ez még nem is olyan nagy”, “de szép ez, szerintem megszokod” gondolatokkal nem tudok mit kezdeni.
Tudom, hogy ilyet szoktak, de az én szemem nem ilyet szokott. Üde pillantást szerettem volna, üde, friss, csodálatos szemeket, de Ő már az üdét sem értette, csak a millimétert hajtogatta.
Remek.
Az én szememen ez viszont nem üde, hanem pont olyan, mintha a buli tegnap lett volna, az arcom sminkeletlen lenne, csak a szempillát nem mostam volna le.
Beleköthetetlen, szavakkal megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan.
Na én ezt a luxust nem engedtem meg magamnak a vendégeimmel szemben soha.
Soha.
Csalódott vagyok. Nagyon csalódott. 
Olyan ügyes a lány és olyan szép lehetett volna. Nagyon szép lehetett volna.
Megosztás:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Éva Lauber

  Ennyi idő elteltével sem találtam senkit, aki a nyomodba ért volna szakértelemben, igényességben, akinek feltétel nélkül azt merném mondadni, "ahogy gondolod". Ez téged méltat, de sajnos a szakmát minősíti 🙁

  2015-01-28 at 10:34
 • Reply Katka

  Sajnálom Ági!
  És csatlakozom Évához, én sem találok senkit akire úgy rá merném bízni magam és az arcom, mint ahogy nálad tettem, nem is beszélve a hangulatról és a beszélgetésekről. Még több mint két év után is hiányzik.

  2015-01-28 at 11:10
 • Leave a Reply