Itt is megtalálsz:
Egyéb

Asszem

félrevezettelek Benneteket: 7 munkanap.

Azaz még 2 van hátra.

Ma és holnap.

Undok vagyok, türelmetlen, fosok az idegtől és pótcselekvésekbe menekülök (vásárlás). Félek, hogy mi lesz most: kicsit úgy érzem magam, mintha kurva hosszú börtönbüntiből szabadulnék, és nem tudom, hogy kell a külvilágban élni. Jól élni. Hogy szipiszupi-klafamafa legyen minden.

Van klassz segítségem, aki azt mondja, hogy minden remek lesz és csak rajtam múlik, hogy hogyan alakul a jövő, de bennem folyamatosan az munkál, hogy egyszer már nagyon elrontottam, ergo nem tudom, hogy kell jól csinálni.

Úgyhogy nyígok, nyűgök, bántok, hisztizek, miközben lufikkal, fanfárokkal és madárcsicserrel kellene ünnepelnem az újjászületést.

Elbaltázott egy figura vagyok, na.

Még 2.

Megosztás:
Previous Post Next Post

8 hozzászólás

 • Reply Katka

  Már CSAK 2! Sőt talán most már csak 1 alkalom. És elhiszem, hogy nem örülsz felhőtlenül. Még szépen lassan fel kell dolgoznod az egészet, meg minden alkalommal, ha ellenőrzésre mész beparázol.
  DE van klassz segítséged és tudod, hogy valamit elrontottál, Te most már tudod, hogy mire kell odafigyelned. Ráadásul van két gyönyörű gyereked, hihetetlen erőd és kitartásod. Hatalmas dolgot vittél véghez már eddig is, ez is menni fog! De addig is hisztizz nyugodtan, most már lehet, a nehezén túl vagy, most egy kicsit lehetsz gyenge Te is. Mi nagyon sokan akik olvasunk téged soha nem voltunk olyan erősek mint Te az elmúlt fél évben! Egy nagy ölelést küldök Neked!

  2014-02-26 at 09:34
 • Reply kiscsillag

  Arról tudsz írni, hogy az ilyen betegségnek mi a lelki háttere? Miért alakul ki? Nem kell személyesen, csak hogy nagyjából lövésem legyen, mert a családunkban nagyon gyakori, de nem hajlandóak elárulni sehol, hogy milyen lelki ok okozhatja. Azon kívül hogy elfojtás, de ezt nem tudom értelmezni. Tudszerről írni majd valamikor?

  2014-02-26 at 11:11
 • Reply Piritós

  Számolok egy ideje Veled!
  Pár nap, és itt a tavasz, hívni fog a napsütés, a kert, a terasz… előjönnek a régi tervek maguktól…. mosolyogsz, jön minden magától, csak hagyd, hogy elérjenek

  2014-02-26 at 12:41
 • Reply Sorciere2

  Miért lennél elbaltázott figura??? CSAK EMBERBŐL VAGY.
  De ez jó.
  Hisztizhetsz is, egy kicsit igazán lehet. De aztán elég legyen, mert túl vagy rajta!!!!! Most pedig jön a regenerálódás, és a magad megtalálása. Nagyölelés Neked, és MINDEN JÓT!!!! Boszi

  2014-02-26 at 16:07
 • Reply makkmarci

  Engem is érdekel, amit kiscsillag ír. 32 éves vagyok és a második babámat várom. Nagyon érdekelne, mikor lett gyanús, mire figyeljek, amikor egyébként is megduzzad az egész cickóm? Ok, látott orvos, végzett tapintásos vizsgálatot, de mégis? Hogy volt a fuksziaszínű leanderek előtt? Nagyon erős és bátor nő, anya vagy!

  2014-02-26 at 21:14
 • Reply MuciFoci

  A rak egyik formajanak sincsen egyertelmuen bizonyithato (lelki) oka. A rak mindenkiben benne van, csak nem mindenkiben szaporodik el. Az, hogy mit erez sajat betegsegenek kivaltoja az egyik emberben, messze nem biztos, hogy a masiknal is az lesz. Persze a stresszt erre is ra lehet huzni.

  2014-02-26 at 21:34
 • Reply Orsy

  Abszolut nem vagy elbaltázott. Félsz ami természetes. Én sok erőt és egészséget kívánok! Erős vagy te! 🙂 Zugolvasó Orsy

  2014-02-27 at 04:46
 • Reply MuciFoci

  Valamiért telefonról nem lehet olyan egyszerűen hozzászólni a témához és tegnap a nagy frusztráció közepette nem sikerült befejezni.

  Szóval. Az, hogy kialakult benned a rák, nem a te hibád. Ez most egy klisé lesz, de a folyamatnak ez is része. Elfogadni és túllépni a 'miért pont én', 'mit tettem, hogy kiérdemeljem' és hasonló gyötrő kérdéseken.
  A szorongás jogos, a külvilágban élést újra fogjátok tanulni, de ez egy olyan kreatív Szuperanyu és családjának, mint Te, nem lesz probléma! Bízz magadban, a testedben és a közvetlen környezetedben. Már csak KETTŐ!! Habár, mire ezt olvasod, már lehet, hogy csak egy. Egyetlen egy incifinci kis 1.

  2014-02-27 at 08:52
 • Leave a Reply