Itt is megtalálsz:
Egyéb

Csip-csup ügyeim vannak

  • Például a lábkörmöm. Mivel már senki nem látja, a pedikűr utáni szokásos gél-lakkozás most rózsaszín(!) csillámos(!) francia  lett. Instant Katy Perry. Vagy Havanna lakótelep. A kezemen pedig tűzpiros gél-lakk van, tetszik.
  • Megjött a csizma, naná, hogy nem voltam épp otthon, de sebaj.
  • Találtam ma egy kis igazi, ékszerdoboz butikot: válogatott olasz-francia divatáru, különleges, minőségi, de hordható. Már tudom, hol veszek télikabátot. Meg dzsekit. Meg nadrágot. Ja, és hosszú szoknyát.
  • Cserpes tejivó rulez. Kirúgtam a hámból: mangalica kolbászos szendvics, estére csirkés saláta, reggelire áfonyás és ribizlis joghurt.
———————————————————
Nagy lendülettel olvastam el az Inferno-t, és… nem tetszett. Úgy értem jó volt, okés volt, kusza volt. Kicsit túl kusza nekem. Lényeg a lényeg: túl vagyok rajta, így keresnem kellett új könyvet, amit el tudok hozni a kemóra. Kriszta múltkor hozott egy raklap könyvet, én pedig nekiálltam válogatni, és nyerítve röhögtem a gondolattól, hogy egy olyan olvasnivalóval állítsak be az onkológiai ambulanciára, aminek az a címe, hogy Holtaknak menete (ez egyébként Boleyn Annáról szól), Búcsú a szerelemtől vagy Az utolsó szerelmes levél. A Hadak útján már inkább. Aztán jól kiválasztottam és otthon is felejtettem.
———————————————————
Kaptam ma egy időnyerőt. Itt már megénekeltem, hogy milyen szuper is lenne, ha lenne egy ilyenem, és most visszaolvasva…ehh.
Ha lenne egy időgépem, akkor újra átélném, hogy milyen érzés gyerekként befordulni a nagymamáékhoz a kapun,és a kocsival belehuppanni a vízelvezetőbe. Akkor érkeztünk meg igazán. Vagy újra átélném az olasz diákcserét, a motorozást, az óriási fagyi kelyheket. Újra férjhez mennék Ádámhoz. Újra és újra rácsodálkoznék a hatalmas hasamra, visszapörgetném a szívhangos ultrahang vizsgálatokat és fognám először kezembe a kisfiamat, immár kisfiaimat.
Andikám, csodás meglepetés volt, igazán csak itthon tudtam kibőgni magam. 

———————————————————-
Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply