Itt is megtalálsz:
Egyéb

Helikopter

Helikopter. Angolszász nyelvterületen hívják azokat az anyukákat, akiket itt, mi Magyarországon csak szimplán ciki anyunak nevezünk.
Akik vastagon, hófehérre kenik le a gyerek lábát – borult időben is. Hogy nehogy megégjen.
Csóró gyereket körbefújják kullancsriasztóval, és büszkék, hogy hiába öklendezik a gyerek a szagtól, kullancs nem megy bele.
Akik a kirándulásra kézfertőtlenítőt, váltóruhát, hosszú nadrágot, esőkabátot, pulóvereket, fürdőnadrágot csomagolnak, amikor a gyerek csak 6 óra hosszát lesz távol.
Akiknek egy szem nyugtuk sincs, mert mi lesz, ha leesik, beveri, befullad, kinyitja, félrenyel, megfázik, megvágja, felhasítja. Mi lesz, ha hintázik, csúszdázik, lehorzsolja, megégeti a kis száját, összezúzza a térdét. Legszívesebben körbetekernék a gyereket egy pukifóliával, és megkérnék, hogy maradjon fenn a (légkondicionált, télen fűtött, nyáron pedig nem nagyon hidegre hűtött) buszon.
Helikopter anyák.
Velem az élen.

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Kriszta

    Hát persze hogy ilyenek vagyunk, de aztán mindig kiderül hogy akár csak osztályszinten vannak nálunk sokkal súlyosabb esetek. Persze ez nem ment fel minket mégis megnyugtató. Nálam a két nagy mindezek ellenére egészen normális felnőtt lett, bízom benne a kicsivel sem lesz másként, de azért folyamatosan aggódok érte…(titokban a nagyokért is)

    2014-05-29 at 16:44
  • Leave a Reply