Itt is megtalálsz:
Egyéb

Hétindító, feladatkitűző

Szerencsénk volt, ó, de mekkora! Gyakorlatilag megoldódott a bútor kérdés, lesz kanapénk (ággyá alakítható) és a gyerekeknek is egyforma ágy. Kisasztal, éjjeli szekrény és ruhásszekrény is, ráadásul nagyon-nagyon szép minden!
Megmondom őszintén, hogy nagyon nem lett volna kedvem a raklapokkal bajlódni, és bár a célnak megfelelt volna, lássuk be, azért az mégsem az igazi.
1., Pakolom a mit-vigyünk-a-Balcsira ládákat: pokrócok, ágytakarók, tálca, mécses, viharlámpa, minden-minden olyan holmi, ami a pincében várta, hogy egyszer majd sorra kerüljön. Leviszem a kenyérsütőmet is majd meg a malmot is (a héten megvesszük, gyönyörű), a rizsfőzőmet és a bormixert. Képeket, tükröt, állandó fogkefét, tusfürdőket, vécészűkítőt. Szőnyegeket, ágyneműt, törölközőket, könnyű takarókat.
Érdekes ez a változás és nagyon igaz, hogy olyan, mint egy dominó: nagy szanálás indult a pincében, újra átnézem a gardróbot is. Zsákok telnek a charity shop számára, kincseket találok és rengeteg emlék előjön (a szalagavatós ruhám! a vajúdós hálóingem! az egyetemi táskám!) és mennek is tovább. 
Mindig felteszem azt a kérdést magamnak, amit az asztrológustól hallottam: ha jönne egy szélvihar és elfújna mindent, ebbe belekapaszkodnék? Ha a válasz nem, akkor huss, menjen. És legtöbbször menjen. Ha jönne a szélvihar, akkor a családomba, a hitembe és az otthonunkba kapaszkodnék. Minden mást vihetne a vihar, nekem ez kellene (Tipikus Rák, tudom.Uncsi.)
2., Megtaláltam a nem működő e-könyv olvasómat. Garancia már nincs rá, a képernyő lefagyott, ezt a típust már nem javítják. Kész voltam kidobni, ám még előtte elmerengtem az utolsó oldalon, ami a világért nem akart letörlődni a képernyőről. Átolvastam, és végigsimítottam a képernyőt, aztán elindultam a kuka felé. Mire odaértem, már kikapcsolt. Megnyomtam a gombot, bekapcsolt. Hiba nélkül működik. A fene se érti így két év után, de örülök nagyon 🙂
Most -ha eljutok odáig- szeretném feltölteni Kiadós könyvekkel. Így is-úgy is olvasnom kell, legalább nem kell annyit cipelnem.

3., Juj, a legjobbat majdnem kihagytam: szerdán megyek Niára!

4., Össze kellene állítanom a balatoni könyvtárat. Van egy csomó olyan könyv, aminek itthon nem igazán veszem hasznát, de ott nagyon jó lenne (túraútvonal könyvek, Balaton körüli kiránduló útvonalak, látnivalók, duplán megvett/Ádámnak és nekem is megvolt/aktuális kedvenc mesekönyvek.)
5.., Be kell szereznem valami visszérre való lábápoló olajat. Igaz, sokkal jobb most a lábam, mint az elmúlt években volt, de a nagy meleg kikészíti az ereket, ezekről pedig nagyon jókat olvastam, de kíváncsi vagyok, hogy van-e valamelyikőtöknek tapasztalata, hogy mi az, ami tényleg működik
Stadelmann-féle olaj

 Argital dinamizált olaj
Weleda visszér olaj
Valaki? Bármilyen tapasztalat?
Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply