Itt is megtalálsz:
Egyéb

Hullámok, randomok

Hullámok, hol a hajamban, hol összecsapva a fejem fölött, hol hullámokban jön a munka, hol hullámvölgyben az egészség.

Hullám még nincs. Ehh, morbid.

Van azonban számtalan tervem, ötletem, inspirációm: új iskolába kezdek, új feladat áll előttem (megint és még mindig tanítok), új sminkes projektek lesznek (jippijéé), keressük a házat 8rúgjatok meg, ha ismét belemennénk a jó kis ház – fos környéken történetbe. Kérlek. Inkább legyen nem-annyira-jó-kis-ház,de nagyon jó környéken.  Az ideális persze a nappali, plusz háló, plusz 2 gyerek, plusz egy dolgozó, háztartási h., kamra, pince, fürdő, gardrób, 2 wc megoldás lenne, olyan 450m2 kerttel, pont az árkategóriánkban. A kezemet kivettem a szaros biliből.

Holnap lesz egy kisebb fotózás, aztán a szerdai randim keretében moziba megyek (remélem) az unokatesómmal (remélem). Vagy vásárolgatni. Vagy valami, vagy bármi.

Be kell ugranom a Váci utcába, van ott egy bolt, ahol eltettek nekem pár dolgot, ki kell váltanom őket a fogságrabságból, remek kariaji lesz belőlük.

Álmos vagyok. Nem csoda, 22:32 van, várom Medvét, aki kocsmázik (ritka alkalmak egyike) és valószínűleg   szuper erős alkohol- és cigarettabűzzel tér haza. Most újra a fiúkkal van. Most újra fiatal.

(…de még mindig férj, hazajött megsétáltatni a kutyát, majd megkérdezte, hogy nem baj-e, ha visszamegy és hogy alszik-e már a gyerek. Imádom:))

Tudom, hogy most kéne bevetnem a 100méteres fedettpályás gyorsalvásomat: ha hazajön, hajnalig basszamegezve fogok forgolódni, mert horkolni fog, mint egy orrsövényferdüléses rozmár. Ha van olyan.

Be merjem vállalni az ünnepekre a sötét padlizsán körmöt, aranyszín kövekkel? A körmösömön úgy tetszett, de magamon nem tudom.

Már tudom, ki mit kap karira, csak meg kell venni, Barnusnak ma vettem 2 könyvet, meg kapott ujjfestéket is, állítólag a ruhákból 40 fokon kijön. És a kutyából?:)

Viszket a hasam.

Már nem.

Indulok aludni.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply