Itt is megtalálsz:
Egyéb

Ikea és fürdőruha

Kezdem a fürdőruhával: Misty Bahama mind a három. Kiárusításban vettem, minhárom strapless, azaz pánt nélküli – én ezeket szeretem és hála az égnek, a lumpectomia után is maradt mellem a jobb oldali részbe is. Nagyon kevesen keresik ezt a fazont, valószínű ezért is volt szerencsém: 

 • nincs benne merevítő, emiatt már majdnem mindenkinél kiesik a pixisből
 • azt látom, hogy c kosárnál már igénylik a csajok, hogy legyen valami kötője, ami fenn tartja a fürdőruhát
Szilikon csík rögzíti a helyén, dekoltázst nem csinál, de nagyon szép formát ad, szóval elégedett vagyok.  Az utolsókat hoztam el.
Szennyestartó: az előző otthonunkban apró mozaikos, kék fürdőszobánk volt, az volt igazán az én világom. A kiegészítők mind-mind az Ikea Lillholmen családból jönnek, nagyon szeretem, mert egyszerű, ívelt, kecses, masszív, funkcionális. Elvisz a jelzőhalmozó rendőrség.
Kerestem képet arról a fürdőről, de nem találtam már ezen a gépen, úgyhogy arról nincs, de mutatok képet arról, amit a legjobban fájt otthagyni:
ez a -szerintem- tündéri dekoráció díszítette Barnabás ajtaját, a falon pedig Medve és az Édesanyja, Barnus egy gitáron, Medve kiskorában, Anyukám első osztályos korában. Volt rólam is jó pár, de az itt lemaradt.
Na szóval az a fürdőszobánk, ahova a szennyestartó került zöld. Szeretem, hófehér magasfényű bútorokkal, az elmaradhatatlan Lillholmen cuccokkal időtlen, egyszerű és meglehetősen unalmas 🙂
Nem találtam róla jobb képet, ilyen, de érdekes, hogy térbe állítva nem ennyire indusztriális. Két nagy kosara van, két kicsi, először még reméltem, hogy fehérneműk, fehér ruhák, színes ruhák, lakástextil felosztásban gyűjtjük majd, de ez a remény az első körben elszállt, mint a győzelmi zászló. Oda tuszkoljuk be a ruhát, ahol van még hely 🙂
Változik az előszoba is, nagyon rá is fér: borzasztó szedettvedett és koszos. Nem jutottunk még el odáig, hogy ott kifessünk, ciki, nem ciki, ez van, épp azt a bútort tettük oda, ami máshova nem fért el. 
Múltkor megpillantottuk a tökéletes, medve 48-as cipőit is barátságosan és jótékonyan elnyelő cipős szekrényt. Eredetileg linen drawer néven fut, tehát törölközőket meg ágyneműt kellene benne tartani, de pont nem érdekel, szuper lesz. Tökéletes.
Van egy szép, íves, népies padunk, amellé tökéletes lesz, minden mást meg kiszedünk onnan, csak az előszoba fal marad fenn, mármint az a felszerelhető fa f-a-l (nincs erre más szó, én is meglepődtem), amire az akasztók kerülnek. Az majdnem olyan barna, mint a cipős szekrény teteje, szóval jó kis páros lesznek. 
Most hétvégére még nem lesz kész a festés, de a nyár végéig biztosan meglesz. Barátságos krémszínűt szeretnénk, egy csepp mustárszínnel mélyítve, de nem annyira, hogy sárga legyen a fal, hanem olyan… nem tudom. Majd mutatom, még csak a fejemben van meg.
Megosztás:
Previous Post Next Post

4 hozzászólás

 • Reply Ági

  De jó az a mókusos ajtódekoráció! Tényleg otthagytátok? És ugye szereztetek egy pont ugyanolyat a mostani házba? Ha igen, honnan? 🙂

  2015-06-15 at 19:20
 • Reply Piffeny

  Az ajtódekor tényleg nagyon cuki! Miért nem hoztátok el? (OK, nyilván nem lehetett leszedni….)

  A szennyestartó klassz. Én valami zártat keresek, bár ez is meggyőző, mert azt gondolnám (amit ti is gondoltatok), hogy majd szépen lehet a tartalmat rendszerezni a kosarban… LOL.
  Mi csak ketten vagyunk, de minden nap mosok, nem is értem, neked 2 gyerekkel hogyan elég egy (1) mosógép… Vagy nem elég? 🙂

  2015-06-16 at 07:19
 • Reply Annamária Pethő

  Szennyestartot en is az ikeaban vettem. Szekektiv hulladekgyujto a neve, egymasra lehet pakolni, feher szinu es zart. En harmat raktam egymasra, a csalad mara megszokta h felulre a feherer, kozepre a sotetet, alukra a szineset kell beletenni. Most mar nem valogatok soha. Szuper erzes.

  2015-06-16 at 09:22
 • Reply Annamária Pethő

  Szennyestartot en is az ikeaban vettem. Szekektiv hulladekgyujto a neve, egymasra lehet pakolni, feher szinu es zart. En harmat raktam egymasra, a csalad mara megszokta h felulre a feherer, kozepre a sotetet, alukra a szineset kell beletenni. Most mar nem valogatok soha. Szuper erzes.

  2015-06-16 at 09:23
 • Leave a Reply