(vigyázz! sok kép jön!)
Barnusnak névnapja volt, én pedig munkából mentem hazafelé (állati volt, Gergő benn ült velem a Kiadóban:( ). Azt hittük, már túl vannak a köszöntésen, de nem, úgyhogy nagy sürgés-forgással kisasztal, csíkos terítő, kisvirág (!), gyerekek felsorakoztatva, gyerekem megköszöntve. Annyira összefacsarodott a szívem ennyi kedvességtől, pedig pont kettévágtuk a napjukat. Gergőt is odahívta Barnabás, együtt ültek, hallgatták a köszöntést, Barnus meg annyira zavarban volt, hogy csak ölelgette Gergőt, rá sem nézett a gyerekekre.
A Szamos cukrászdában van olyan fagyi, amit RITKÁN, de ehetünk. Elkértem konkrétan az allergén listát, és 3 -vagy 4? nem is emlékszem pontosan- fajta fagyit ehetünk. Nem tökéletes, mert a cukor azért benne van, de havonta 2x 2 gombóc belefér. Barnus olyan boldog volt, hogy nem győzött hízelegni a fagyis lánynak: Te gyönyörű csillag, Te! te fagyifőző szuperkirálylány!!
Csoportkép, jobb oldalon rózsaszínben a kislány, akibe NEM szerelmes, és ezt 3x mondja el naponta, random helyzetekben. Szóval NEM szerelmes. NEM.
Tonhalsteak krémes zöldséggel. Ezzel ünnepeltük Medve új munkáját:) Isteni volt egyébként, de nagyon drága, szóval mondtam a kölyköknek, hogy rá ne szokjanak…:P
Saját ribizli. Van fekete, fehér és piros is, nagyon szeretem, mindig a piros zománcos kisvajling jut eszembe róla a nagyiéknál. Abba szedtük, a nyárikonyhában mostuk és foggal húztuk le mindig az egész fürtről a szemeket. Máshogy nem is jó 🙂
Ez a tö-ké-le-tes életem bizonyítéka. Ez a kép mindösszesen annyit mutat, hogy ha elég kitartóan, nagy hájpot leverve, extázissal csillogó szemmel kipakolom a terasz asztalra a kreatív szarokat, akkor hajlandóak odaülni és 5-10 percet elmolyolni.
Johanna egyik méltatlanul elhanyagolt testvére. Összesen 9 ilyen óriási fenyőfánk van, és egyedül Johannának van neve meg a két meggyfának (amiről még ekkor azt hittük, hogy cseresznye), de neki például nincs neve. Javaslatok?
Pizza torony. Nagyon sokan mondják, hogy nem jó, mert nyeklik-nyuklik, nem sül át, nem elég magas hely, cserélgetni kell, stb., de nekünk semmi bajunk nem volt vele. Most az olasz hetek kínálatában volt a Lidlben (ez úgy hangzott, mintha a Cavalli a/i 2015/16-ról beszélnék, muhaha), és azt hiszem 3000 Ft volt. Zenker, szóval elég jó, 220 fokot simán bírt és ropogós, hajszálvékony, nápolyi jellegű lett a tészta (én azt szeretem). Volt tejszínes paradicsomos, ruccolás, halas, sima bazsalikomos. Imádtuk, mostantól péntekenként pizza estet tartunk 🙂 Valszeg menni fog, mert olyannyira nincs valós életünk, hogy bizton állíthatom, hogy minden pénteken ráérünk majd baszkolódni a pizza toronnyal. 😀
2 hozzászólás
Baszkolódni:D Tudom reménytelen vagyok,hogy ez ragadott meg:-))) Jót nevettem.De a mai nap után…most elkészítem magamnak Piffeny epres koktélját és kiülök a teraszra(hukk)
2015-06-17 at 17:01Azért a képek is jók na:D
Banánt, natur kakaóport ehettek? Én abból szoktam fagyit. Lefagyasztom a banánt, aztán egy kis kókuszolajjal és kakaóval mehet a turmixba. No cukor, no tej. Gondolom, karobbal is jó, de még nem próbáltam.
2015-06-18 at 11:48