Itt is megtalálsz:
kedvencek

Kedvencek így április közepén

1., (2)

 

 1. Gryllus Vilmos – Biciklizős lemez az új kedvenc. Amennyire talált a Maszkabál a farsangi időszakban, annyira hozza el most ez az album nekünk a Balaton északi partját. Igazi piacozós, katicaröptetős, fűben heverészős, Kékkútra kirándulós album, annyira nagyon jó!
 2. Egyszerű, fehér póló. Ezt hordom most mindenhez: színes nadrágokhoz, a kedvenc Art on Me ruhám alá, egy sima farmernadrághoz fehér tornacipővel.
 3. Hauschka tonik. Minél melegebb az idő, annál jobban szeretem ennek a toniknak az illatát, és annál szívesebben használom testpermetként. Rózsás, friss, üdítő még olyankor is, amikor minden más soknak tűnik.
 4. Tchibo kenyérsütő forma. Egyelőre ez tűnik a legbarátibbnak a gluténmentes, szénhidrátcsökkentett kenyerekhez. Az ilyen összehajtható, füllel összefűzhető kenyérformák úgy működnek,mint egy kemence, így a kenyerek ropogósak lesznek és nagyon jól átsülnek. Lehet benne valami, mert a sima vekni formában és a kenyérsütő gépben eddig csupa borzalmat hoztam össze ebben a témában: folyós, nyers, szalonnás belsővel, sápadt vagy épp szénné égett külső héjjal.
 5. Akupunktúra. Túl vagyok a kúra felén én is és rég nem éreztem ennyire energikusnak, fittnek magam. Érdekes módon a hasamba szúrt tűket meg sem érzem: a boka, csukló és a fülem sokkal érzékenyebb.
 6. Frio inzulin hűtő tok. Tök jó találmány, mindenféle csöpögő jégakku és táska nélkül is tökéletesen hidegen tartja a tollakat, ami azért fontos, mert 30 fok felett elkezd bomlani az inzulin, tehát nem csaphatom bele csak úgy a táskába nyáron, mert akkor szinte semmit sem ér.
 7. Johan&Nyström The 5th Estate kávé. Óriási kedvencünk lett, ennél kiegyensúlyozottabb kávéházasítással még nem találkoztam, pedig már nagyon sok prémium kávét kóstoltunk végig.

Nektek mik a kedvencek?

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply Timi

  A kávé hol kapható? Kerestem a neten, de nem találtam webshopot hozzá.

  2016-04-19 at 10:23
 • Reply Három Hónap - Áramszünet – szerdai randi helyett

  […] Kávé. De nem is akármilyen:) Én csak Lynard Skynardnak hívom, de nyilván nem ez a neve, és az egyik legjobb kávé, amit valaha ittam. Kókuszkrémmel vagy mandulatej habbal is isteni, […]

  2016-04-26 at 09:02
 • Leave a Reply