Itt is megtalálsz:
Egyéb

Kész a bodzazselé!

Epres, almás és almás-rebarbarás készült, óvatos mennyiségekkel (15-20 kis üveg fajtánként:)), de akkora sikere van, hogy egy nagyobb adag ázik, és várja a sorsát, hogy csütörtökön nekiessek.
Egész szombaton dolgoztam, és meg kell osztanom ezen a blogon is: nagyon boldog vagyok és büszke vagyok a tanítványaimra – kifejezetten jól alakulnak a lányok, ügyesek lesznek és jól haladnak, szóval az instant-sminkre éhes népséget jó kezekben hagyom, amíg Gergővel összeszokunk. (Hahó, Székesfehérvár, állati jó sminkest kaptok hamarosan…úgy nyár végére!)
és akkor random:
… szomorú ez az időjárás és ettől én is olyan lassú és lomha leszek. Basszus, sosem gondoltam volna, hogy május végén fűteni fogunk,aztán meg tessék: 8 fok van odakinn!
… összegyűjtöttem a szuper-színe-van-de-ezt-a-kiképzést-nem-bírja körömlakkokat: a tesóm nagyon örül majd neki, én pedig csak azt tartom meg, ami gyerekbiztos, súrolóbiztos és takarításbiztos.
… igen, jól látod, kezd a szenvedélyemmé válni a lomtalanítás. Olyan érzés, mintha mázsás súlyoktól szabadulnék meg (pedig egy ide-oda pakolt körömlakk nagyjából 5 deka:)). 
… amit viszont összegyűjtöttem, azok a régi, gyönyörű porcelán tányérok. A héten veszek hozzá kampót és felteszem a konyhába. Na jó, megkérem Medvét, hogy tegye fel.
… uhh… megnéztem az időjárás előrejelzést a hétre. Nem kellett volna. Ocsmány idő lesz.
megyek duzzogni. attól nyilván kisüt a nap.

Megosztás:
Previous Post Next Post

3 hozzászólás

 • Reply N.

  Kíváncsi lennék arra a 'kenceficés' listára, amit szívfájdalom nélkül szortírozol. Én úgy sajnálok megválni ezektől a dolgoktól (is) :d

  2013-05-27 at 19:09
 • Reply sutibaba1

  Én pedig a székesfehérvári sminkesre lennék majd kíváncsi, helybeli révén:)

  2013-05-28 at 15:11
 • Reply Jakee

  Székesfehérvári szuper sminkes engem is érdekelne 🙂

  2013-05-28 at 20:10
 • Leave a Reply