Itt is megtalálsz:
Egyéb

Mindenféle

Csak nagyon halkan merem mondani, de talán valamivel jobb.

Tényleg.

Kriszta barátnőm hozott mézet tegnap, úgyhogy mézes teát ittam (sokat!), és állítom, van benne valami, amitől jó lesz.
Talán a csodás szín: az arany, mézga, borostyán melengető, pazar árnyalatai – nem tudom.

——-

Gondolkodtam ezen a megtorpanás-elkeseredés-elfáradás dolgon, és azt hiszem, akármennyire rossz is (volt? vagy még itt van?), helyénvaló. És biztos lesz még ilyen.

——-

Foltokban hámlik a bőröm, és akármilyen krémmel kenem, csík csíp, és sokkal rosszabb. Igen, a kókuszolajtól is rosszabb. Mindentől.

——-

Holnap CT a Kékgolyóban, és talán rá tudom venni Medvét, hogy menjünk el szusizni. Csak hogy valami is öröm is legyen itt az év végén.

——-

Isteni grízes kuglófot sütöttem: ment bele puhára párolt alma, friss almakockák,dió, mazsola, csokidarabok, fahéj és gríz fogta össze. Álomszép lett és fantasztikusan finom.

——-

Csodaszép dolgokat vateráztam – jobbára a fiúknak: kötött pulcsit, sínadrágot, Romika mamuszt, Benetton felsőket. Nagyon-nagyon jó áron, úgyhogy most nagy a boldogság.

——-

Üvöltő szelek pipa, de nem lett kedvenc. Ezzel együtt szegényebb lettem volna, ha kihagyom.

———
Megint jön Anyu, és ilyenkor annyira jó nekem. Pihenhetek, beszélgetünk, finomat főzünk, és valahogy olyan… nyugodt minden.
Ma sajtos krumplifőzeléket gondoltam sok zellerrel, és máris imádom: bele is kerül majd sajt, és a tetejére is reszelek, hogy jól ráolvadjon.
———
Fogytam (figyelj!) másfél kilót.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply