Itt is megtalálsz:
Uncategorized

Na most az van,

hogy kedden derül ki, van-e csontáttétem. Szerintem egyébként nincs. Fájdogál a bordám már egy ideje, de ez lehet bármitől: rossz melltartó, mellműtét után egyenetlen terhelés, khömmm némi túlsúly… Nos, a csontszcintigráfián bejelzett a gép. Igen, ott, ahol a legjobban fáj.
Nem egyértelmű, nagyon nem egyértelmű, az a minimum, hogy figyelgetni kell, kontroll kell, úgyhogy kedden megpróbálom valahogy megszerezni az előző csontszcinti képét (csak az eredményt kaptam meg, az tök negatív volt), hogy össze lehessen hasonlítani, hogy ott olyan-e a bordám csak úgy, mert így nőtt ki, vagy valami (érteed…v-a-l-a-m-i) miatt megvastagodott.
Kurva élet.
No, ami igazából a nyugtató oldalra tartozik, az az, hogy nagyon szimmetrikus, hisz mindkét oldalon van, ugyanott, ugyanúgy, no meg az, hogy nagyon nem egyértelmű a képlet.
 “Nem így néz ki egy áttét, nem így néz ki egy áttét” -hajtogatta a vizsgálatot végző cuki szakasszisztens, de annyit mindig hozzátett, hogy nem egyértelmű. 
A másik, ami miatt szilárd talajt érzek a talpaim alatt (na jó, ami miatt nem érzem hipersebességűnek a futóhomokot), az az, hogy tumormarkerek csekkolva, oké. Tüdő csekkolva, oké. Cici-nyirok csekkolva, oké.
Ami a nem megnyugtató kategória, az az, hogy egyáltalán felmerült…
Úgyhogy (és itt most fanfárok, dobpergés, trombita):
Keddig minden páros szervetek csuriban, okszi? Petefészkek is, vili?:D
————————–
A gyerekek pedig Anyunál vannak – nem lehettek tegnap a közelemben az izotóp miatt. Úgyhogy a tegnapi napot kihasználtuk, és az izotóp meg a vizsgálat közötti 3 órát a wasabiban töltöttük, ahol hülyére zabáltuk magunkat mindazzal, amit már 7 hete nem eszünk, és nagyjából újabb 2 hónapig nem is fogunk… és döbbenetes volt. 
Újra ugyanazok a tünetek. Haspuffadás, feszítés, hasfájdalom, rossz közérzet.
Mindegy, hősök voltunk, nem adtuk meg magunkat az elővigyázatosságnak, és belakmároztunk MINDEN tiltott dologból. 
Már csak miheztartás végett is.
Megosztás:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply :)

  Nagyon drukkolok!!!

  2014-06-03 at 06:12
 • Reply Piritós

  Hát nem lehet… nem lehet… bízz benne Te is, és nem lehet….

  A Wasabiban ebédelve nem gondoltál arra, hogy valamire érzékeny vagy? A rossz közérzet és egyéb esetleg az ízfokozó hatása lehet. Sajna azért olyan finom, mert tesznek bele, ma szinte mindenbe, és azok mellékhatása. Én már több éve kerülöm, mert kerülnöm kell.

  2014-06-03 at 08:08
 • Leave a Reply