Itt is megtalálsz:
Egyéb

Szerdán megyünk Szürke Farkasért,

Medve autójáért, úgyhogy Imre mellett immár ketten szolgálják majd kis családunk kényelmét. Imre lesz az “enyém”, úgyhogy ideje Medvétleníteni a kocsit, azaz
 • kipakolni belőle a szarokat
 • normálisan kitakaríttatni
 • új szőnyegek kellenek bele (konkrétan a 47,5-ös sarkával átlyukasztotta a vezetőoldali szőnyeget)
 • jó lenne valami csajos illat
 • és úgy általában, Imrének ideje azzá válnia, amire a jelenlegi élethelyzetemben a leginkább szükségem van: egy praktikus, mindenhol-van-zsepi anyamobillá.
A két legnagyobb problémám, hogy
1., minden lekerül a gyerekek lábához, és a minden alatt mindent értek: mazsola, pulcsi, megrágott alma, sapka, naptej, óvodai rajzok, vizespalack, uzsonnás táska…
2., A csomagtartót egyelőre teljesen elfoglalja Gergő babakocsija, és gyanítom egy egy ideig még így is lesz. Így viszont egy nagybevásárlásnál lehetetlenség úgy betenni mindent, hogy semmi ne guruljon el – a mai napig keresem a múltkor vásárolt bio őrölt fahéjat. 
Kutatom a pinterestet és rengeteg jó tipp van, úgyhogy csak válogatnom kell 🙂
————————————-
Ha már tárolás a kulcsszó, akkor természetesen kidobott konyhás képeket is. Egy pár éven belül duplájára kell nagyíttatnunk, ugyanis mára elmondható, hogy én magam vagyok az élelmiszer ipar. 
Mire lesz pénzünk megbontani a konyhát, addigra tökéletesen ki fog kristályosodni, hogy mire is van szükségünk, de jó pár dolgot már most is tudok, rá is kerestem.
És ekkor benyelt a képhalmaz… (vigyázz, sírnivalóan sok kép jön)
1., Nagyon nagy tűzhely. Azt se bánnám, ha két sütővel, grillező lappal, ráccsal…
2.,  Legyen reggeliző pult. Ahogy nőnek a fiúk, egyre inkább szükség lesz rá. A képen  ott van a másik szívszerelmem, ami esztétikailag az egyik legnagyobb gond a mostani konyhában: világos a járólap. Világos és ó-jaj, akciós volt. Ez azt jelenti, hogy úgy néz ki, mintha folyamatosan koszos lenne, ugyanis mindenhol lepattant, megpattant, ráesett, csorbult… Nagyon rossz döntés volt.

3.,  Mindenképp fa utánzatú cementlapot szeretnék a földre. Érdekes ez a kép, mert tökéletesen mixeli azt, ami nagyon közel áll hozzám és azt is, ami nagyon nem: ennyire indusztriális konyha nekem nem lenne a barátom, viszont hihetetlenül tetszik a bontott tégla és a fa (utánzatú) padló. Ha minden úgy lesz, ahogy most gondolom, egészen az ablakig megy majd a konyha, így nemcsak egy kicsi, hanem egy nagy, teljes értékű ablakom is lesz. Hurrá.
4., Mindenki fehérben vagy krémszínben utazik, de ennél én sokkal darabosabb vagyok: nekem sötét konyha kell.
5.,  És kemencével. Búbos kemencével, nagy padkával, és hurrá, abban már csak gluténmentes étel sülne, úgyhogy ősszel jönnének sorra a zöldségkrémes-húsos langallók, nyáron meg ontaná a lángost.
6., Persze ha már nyár, akkor… van hely a terasz alatt…. ! 40m2 a terasz, alatta elférne egy ilyen szépség…

Megosztás:
Previous Post Next Post

6 hozzászólás

 • Reply Anita Slenker

  Jaj de gyönyörűek. Gergő is kinézett egy ilyen bazi nagy sütőt anno, de pénz és helyhiány miatt, plusz mivel kijelentettem, hogy én ezt nem fogom takarítani, nem lett. Az épített konyha nekem is nagyon bejön, ami szintén helyhiány miatt nem lett, nagyon sokat elvesz, illetve a konyhás cég eltűnt, felszámolták. Tök jól nézne ki ez a kis sütögető komplexum a teraszotok alatt. El tudnám képzelni. A lángosra már előre jelentkezem.

  2015-05-15 at 14:56
 • Reply Névtelen

  Legalább álmaiban ne alkudjon meg az ember lánya. A Falcon sütőről lenne szó… A Classic 110-esről… Sajnos képet nem tudok csatolni, marad a link: https://sites.google.com/site/absouldesign/SMEG

  2015-05-15 at 16:52
 • Reply HáromHónap Blog

  Lángost. Sült csirkét, ringlós lepényt, meggyes piskótát. Bográcsban bármit. Jaj, ó, jaj <3

  2015-05-15 at 17:37
 • Reply HáromHónap Blog

  Grandiózus!

  2015-05-15 at 17:37
 • Reply kattinka

  Az anyósülés mint opció a pakolásra. Esetleg kivenni és máris mekkora hely lenne… 🙂

  2015-05-15 at 20:40
 • Reply Anita Slenker

  Na ilyet akart venni a férjem, és ez az a cég, ami csődbe ment.:-)

  2015-05-18 at 06:55
 • Leave a Reply