Itt is megtalálsz:
Egyéb

Zsákmány(szerű)(ség)(ecske)

Hatalmas pakkokkal mászkáltak a csajok a Joy-napokon, én pedig… csak túléltem. Mint egy bébi fóka. Semmi öröm már ilyenkor: a cipők nem jönnek fel a felvizesedett lábamra, a ruhák messziről röhögnek a hasamon, szoptatós melltartót meg ki a jó franc akar venni Joy-napokon?? (- Mit vettél? – Á, én egy kis könnyű fekete ruhát. Te? – Megerősített derékrésszel ellátott pamutbugyit meg szoptatós melltartót. Na kösz, nem.)
Raktározom a pelenkát, mintha a világháborúra készülnénk, és így, 2 csomag aktív maggal ellátott supersize pakkal estem be a Mangoba, röhögjenek, ha akarnak alapon. Elsőként azt vettem észre, hogy cakkos a széle. Aztán azt, hogy – a képpel ellentétben, egyébként nem is értem!- púderszínű.
Tényleg semmi extra, egy kis shopper,de nagyon feldobta a hétvégémet, és olyan klasszul elfér benne minden!
Majd’ fél órán át álldogáltam a Müllerben a parfümfal előtt, hogy kiválasszam a nyári illatot, de nem, semmi nem tetszett igazán. Maradok Roberto Cavallinál, nyárra mindenképp:
… és nagyon vonz az új parfüm is: engem az ezerszer megénekelt és imádott Burberry Weekendemre emlékeztet, de van benne egy mély, intenzív csavar, így összetettebbnek érzem most. Izgalmas:)
… összetett, izgalmas, nüansz, rafinált, aldehides, púderes csavar… Medve szerint “szaglik a fürdőszoba”, úgyhogy leszek kedves a “fújós szarjaimat” máshol tárolni. Mindegy, ha jön ősszel az Acqua, találok neki helyet, ezen ne múljon…:D
Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply