Itt is megtalálsz:
Egyéb

a 90 napos diéta – 1-7. nap

Ez a tavasz szortírozással, lomtalanítással telt, de most kiderült, nemcsak Gergő érkezésére kellett felkészülnöm, hanem egy olyan feladatra is, ami teljesen és totálisan átformálja majd az életem, életünk.
A megoldandó helyzet full összpontosítást követel az egész családtól, mérhetetlen elszántságot, és… hát, erőt.
Térre van szükségem, helyre, hogy lélegzethez jussak, hogy minden olyan dolog kikerüljön az életemből, ami elvonja a figyelmemet. 
Mennie kell mindennek, ami feleslegesen túl sok helyet emészt fel akár szellemileg (egy 10g-os cickókrém, amit a szoptatáshoz vettem, és még mindig itt van az éjjeliszekrényen. Bőghetnékem van, ahányszor csak ránézek.), akár fizikailag (Csipkés melltartók, még a terhesség előtti kosármérettel. Két fióknyi.).
Szóval 90 nap. 
Ha visszagondolok, az első hét meg is volt:
 • Anyu elvitt két gyönyörű nadrágot: az egyik galambszürke, a másik pepita és vastaganyagból van. Istenien áll rajta, elegáns és kényelmes. Nem hordtam, és nem is fogom: jelenleg 8 kilóval vagyok kevesebb, mint amennyi akkor voltam, mikor két csíkot mutatott a teszt. És jön a kemó.
 • Összepakoltam néhány könyvet: a Hogyan fussuk le a maratont (sehogy) és az elméleti jóga (1965-ből) például teljesen feleslegesen vannak a polcon. 
 • Hajcsavarók. Sosem használtam őket: ha hullámos hajat akartam, megoldottam vasalóval vagy sütővassal. Mostanában pedig nem lesz szükségem rájuk. Oké, a vasat nem ajándékozom el: leopárdmintás. Limitált széria volt, és olyan ronda, hogy nem hiszem, hogy valaha utángyártják:)
 • Mosógép. Két mosógépünk volt, az egyiket már száműztem a mosókonyhából: nem fértem el tőle, sose mostam benne. Egy ezeréves Hajdú gép, de most nagyon jól jött: a tesóméknak elromlott a sajátjuk, ez pedig jobb, mint a semmi.
 • Melltartó betét- nem szoptatok, így megy a védőnőhöz. Valakinek biztos nagy örömet okoz majd.
 • A tavaszi naptej. Én már nem kenem fel a gyerekekre, van nekik magasabb faktorú, de a védőnőnek elviszem: van család, ahol bizony jól jön majd.
 • Videókazetták patchwork, quilting és ilyesmi műsorokkal. A házban találtam, azt hittem, majd egyszer megnézem és ihletet kapok, de nem. Anyunak adom, ő szeret ilyesmivel bíbelődni.
Ez az első hét.
Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply zdora

  Rengeteget gondolok Rád. Izgulok, szorítok.

  2013-07-17 at 06:48
 • Reply Katka

  Remélem minden a lehető legjobban ment! Gondolok Rád sokat!

  2013-07-17 at 09:36
 • Leave a Reply