Itt is megtalálsz:
mindennapok

Álmos vagyok

haha én meg Emese. Tele van tofuval a hűtő, holnap rántott tofut kellene enni, csicserilisztbe forgatnám. Felfúrhatnád a karnist, meg a képet a falra, de persze nem szervezem az életed, csak mit veszel fel a fotózásra.  Rendeltél olyan béta glükános szart? Még nem, mi kell még, ja, tőzegáfonya. Jó a hólyagnak. Nem hiszem el, hogy megint m-e-g-i-n-t csöcsölni akar a gyerek, miezbazmeg bádszpenszer? Add ide, ne visítson.

Jönnek a vendégek és a kutya befingott az előszobába, de az rettenetes, az nem megy ki, az nem múlik pontosan. Sebaj van ilyen szar, ilyen Liebelófasz, jó illata van, organikus illóolaj, bio meg minden, csak elfedi a kutyafing szagot. Primavera.

Haha, az megvan, hogy csütörtök éjjel, ahogy tisztába tettem Kolost, a telefonommal világítottam és egész pénteken büdös volt az irodában, és nem tudtam, mi az a szag, de kiderült, hogy a telóm belelógott a fosba, még szerencse, hogy CAT és lemosható. Muhahaha, fosos telefonnal nyomtad egész nap? Tényleg ősszülők lettünk, nagyon gáz, na mindegy.

Beírtad a naptárba? Igen, fotózás, kötözés, de azt mondjuk apa. Meg a nyári gumit is. Azt is ő.

Fáj a gyomrom, de inkább már az ideg. Vége lesz. Vége hát. És szeretlek. Én meg mégjobban. Bármit megtennék érted. Főzz egy kávét. Nabazmeg muszáj?

Olvasni kéne valami bonyolultat és nehezen érthetőt. Jaja, nekem erre most tök jó Tolsztoj. Én pedig egy Thomas a gőzmozdonyos könyvet vittem magammal a vécére. Annyira rettenetes az a kifeszített arcú vonat, hogy teljesen elvonatkoztatsz a való élettől.

Olvasol a vécén? Igen. Uhh, én ha választhatok, hogy szarok vagy alszom, akkor alszom.

Álmos vagyok.

De boldog?

Nagyon. Nagyon boldog vagyok.

És én is.

Hápperszehogy,mert van három gyereked, és eljutsz a budira is.

Hagyjaludni. Jó.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply