Itt is megtalálsz:
mindennapok

Bátorság, Kislány!

Évek óta saját magam legnagyobb drukkere lettem. Kész, másképp nem megy, nem lehetséges, nem bírnám, nem várhatok másra.

Mostanában ezekkel tartom magam jól a víz fölött.

1., Arany cipellőt vettem és csodás a lábamon: a tegnapi pedikűr eredménye a bársonyos babatalp, a mandarin körmök és az a fényes magabiztosság, amivel peckesen kisétáltam hónom alatt a filigrán dobozzal.

2., Magnézium. Felváltva Magnézium citrát és taurát, most épp ez van soron: hihetetlenül sokat számít, sokkal jobban bírom a terhelést.

3., Akvarell. Rákaptam nagyon az anyák napi workshop meglepi után. Szuper a közösség (több is van, helyi is van), az alkotást élvezem, a színekbe meg szerelmes vagyok.

4., Panarom Demeter olaj, Akkor segít, amikor az összes kölykömet kibasznám az erkélyről a pillanat hevében. Nem tudom hogyan, de olyan ősi, anyai minőséget hív elő, hogy néha én is meglepődöm, milyen könnyedén csúszik egy újabb mese, egy újabb matekpélda, egy újabb óra ringatás.

5., Hatalmas, fekete nyári kalap. A meleget és a napfény illatát egyszerűen nem tudom megunni – nyári lány vagyok. A bőrömet viszont nem érheti közvetlen napfény. Szinte egyáltalán. Kicsit sem. Csúnya és ijesztő dolog a melanoma.

Itt szakad az eső, fő a bableves, Kolos alszik, Barnus olvas, Gergő játszik, én pedig dolgozom, aztán várom a barátnőmet, hogy nyakig merülhessünk a kineziológiában és ne, egyáltalán ne gondoljak arra, hogy a meggylekvárról dédelgetett álmaimat most veri el az eső.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply