Itt is megtalálsz:
Egyéb

Bő egy évvel a diéta kezdete után

még mindig úgy érzem, hogy az út elején vagyok. 
Az alapok megvannak, az egészségem – úgy tűnik- jó úton van, leszámítva a kurva cisztákat. 
“Minden nőnek van, kinek előbb, kinek később. Na jó, nem minden nőnek, de százból kilencvenötnek biztos.”–így a nőgyógyászom, de én szeretnék az öt nő lenni, úgyhogy már dolgozom a megoldáson.
Több úton indulok és … hát egyik sem egyszerű.
Hétfőtől 21 napos detox kihívás, ez lényegében számomra egy részleges léböjt kúrát takar nagyon alaposan felépített napirenddel és étrenddel, gyógyteákkal és -már leírhatom- bizony a kávés májméregtelenítés is a heti rendbe illeszkedik majd. 
Hétfőn megyek életem első akupunktúrás kezelésére, és igyekszem nem a Charlotte Yorkos jelenetre gondolni, miközben majd szúrják a tűt. Félek? Nem. Amennyit engem szurkáltak, attól sem fénék, ha egy sündisznót szeretnének a szemgolyómba nyomni. Próbálom majd felnőtt ember módjára előadni a vágyaimat és elmondani, hogy a máj és a petefészek a fő fókusz (a máj mindig, a petefészek a ciszta miatt), és igyekszem elnyomni a kisördögöt, ami azt mondaná, hogy “szarok én a világra, doki, fogyasszon le úgy, hogy naponta megeszem egy t-bone steaket és fűszeres sültkrumplit nyomok hozzá meg almás cidert. Két hét alatt legyek 40-es méret, az sem baj, ha bele kell törnie a fülembe a tűt)”

Ami nagyon hiányzik a teljességhez, az a mozgás. Az igazi, kiszabadulós mozgás pedig csak akkor lehetséges, ha Gergőke újra bölcsibe megy, addig marad az itthoni kínlódás magammal és a dévédékkel.

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Névtelen

  Szia!
  Állítólag, az Aiva torna is is nagyon jó módszer a cisztákra.
  https://www.youtube.com/watch?v=HkVWJ4OJCME
  Üdv: Aloha

  2015-06-02 at 17:07
 • Leave a Reply