Itt is megtalálsz:
Uncategorized

Júniusban 34

Mit szeretnél szülinapodra? De tényleg, mit szeretnél?? De komolyan… mit szeretnél??? Ezzel nyúz a barátnőm immáron 4 hónapja.
Én pedig tényleg semmi mást nem szeretnék, mint időt. Időt, nagy I-vel. Időt a simogatásra, a bicajozásra. Időt az iskolai leckékre, a szerelmi ügyekre. Időt az első bulizásokhoz és a komoly eljegyzésekhez. Időt az unokákhoz.
Időt.
Úgyhogy kitalálta nekem a legtökéletesebb ajándékot: egy igazi látóval lesz randevúm a jövő héten szombaton! Hihetetlenül kíváncsi vagyok, a hölgy elég híres, úgy tartják, hogy az angyalok súgnak neki… Szívem-lelkem rajta, remélem jót súgnak majd 🙂
Nagyon, nagyon, nagyon össze kellett szednem a gondolataimat, hogy minek is örülnék a szülinapomra. Most, ebben a pillanatban tényleg azt mondom, hogy mindenem megvan, semmiféle hiányérzetem nincs és nagyon boldog, elégedett és őszintén hálás vagyok mindazért, amim van.
Mindenből van 2 másik vagy hasonló, vagy fenn van a neten, vagy semmi szükség rá, de pont ettől jó ez a játék, hogy tét nélkül összegyűjtöttem, mi az, amit nem szeretnék megkapni ezen a szülinapon 🙂
1., Prashad – indiai vega szakácskönyv. Rengeteg jót hallottam róla, elképesztő, mennyire gazdagon fűszerezik az ételt és milyen szín-és ízkavalkád a legegyszerűbb zöldséges étel is!
2., Högl telitalpú szandi – szemezünk egy ideje, pont jó kék farmernadrághoz, pont jó a talpa hosszú napokra is…
3., Burberry weekend – életem első parfümje. Csodálatos időszakhoz kötődik számomra ez az illat: napfényhez, szerelemhez, lírai dalokhoz, nagy sétákhoz, harsogóan tiszta boldogsághoz.
4., Aromatherapy Associates fürdőolaj válogatás – ehhez semmit nem kell hozzáfűzni:)
5., Manduka Black Mat pro- ha már nincs tétje, miért is ne lehetne 35.000 Ft-os jógamatracom??(mi kerül benne ennyibe? Komolyan érdekel. Biztos megvan az oka, hogy miért ez a legendás jógamatrac az oktatók körében, de mégis… miért?)
6., Rasasara – organikus ajurvédikus arcápolási szett
7., Csillagos égbolt éjszakai fény. 
Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply