Itt is megtalálsz:
mindennapok

Bye-bye és helló

Amit meguntam – és ami jön most helyette

Bye-bye puha, tavaszi pasztellek, jöhetnek helyette a kedvenc nyári kontrasztjaim: a csíkok, a minták, a geometrikus formák

Viszlát vöröses hajszín: most mély, de hamvas barnára vágyom, lehet egy-két csíkkal, majd meglátjuk.

Búcsúzom a könnyed, tavaszi virágillataimtól is, újra a Clinique Simply kerül elő – gyűjtői ritkaság, de nekem még van egy dédelgetett fél üvegem, kifogástalan állapotban.

Helló minden okosóráról szövött álmom: nem használnám ki, így nem kell, viszont szeretnék valami egyszerű kis karórát helyette.

Viszlát hús, most épp megint húsmentes napokat tartok: életemben ennyi turmixot, smoothiet, zöldséget és spenótlevelet nem ettem még, és végre lecsúszik az a napi 3 liter víz is. Az biztos, hogy a bőröm gyönyörű állapotban van, erre még rá is segítek néhány gondosan megválogatott szérummal.

Intettem egyet búcsúzásképp jó néhány olyan ruhadarabnak, ami nem jó rám, kiszanáltam azokat a könyveket, amik nem kellenek, elajándékoztam a babaruhákat és kidobtuk azokat a bútorokat, amik marha rég marha feleslegesen foglalják a garázsunkat, ugyanis sosem kerülnek majd sorra.

Tombol nálam a smaragd és az akvamarin mánia, ezekért a színekért élek-halok most, a vakító fehér fekete csíkokkal és a zöldek, kékek, sárgák, pinkek időszaka ez.

Locsoljuk a Fény esszenciát a Panaromtól, tökmag kerül minden zsemlébe és még a citromhoz is citromot adok ezekben a napokban – ki tudja miért. Még vár rám a bodza holnap, jó sok papírmunka, készülődés az újabb útra és végeláthatatlan tennivaló lista, de kezdjük összeszedni magunkat ezután a nem túl klassz tavasz után.

 

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply