Itt is megtalálsz:
mindennapok

Ezeket most mind

Akkor tehát:

1., Gergő csodás ülőkéje. Imádja, mindenféle székhez hozzálehet csatolni, nyáron már Kolosnak is jó lenne, de Gergőnek annyira a fenekéhez nőtt, hogy Kolosnak kell saját.

2., Napjaim megszépítője: citromos habfürdő. Egy kicsit Tihany. Egy kicsit Füred. Egy kicsit nyár.

3. Makám – ha zene. Korzenszky Klára hangja jó ideje kíséri a mindennapjainkat Hangszersímogatóként, és óriási élmény felnőtt zenét hallani tőle.

4., Anyatest projekt: megkerestek, igent mondtam – végigcsinálom a nyolc hetes szülés utáni regenerálót. Van itt minden, mint a kisboltba’: röcögős hájcik, integetőizom, gátsüllyedés, inkontinencia, volt húgyhólyagot érintő műtétem, összenövések és hát kihordtam 3 gyereket… Azt hiszem, ha csak egy kicsit könnyíti meg az életem, már megérte. Én az altesti vonatkozását tartom a legfontosabbnak, de nem bömbölök majd, ha egyéb fronton is pozitív hatásai lesznek.

5., Dixit. A társas, ami mindent visz most nálunk, dacára annak, hogy még soha nem játszottuk a játékszabály szerint. Többféleképp nyomjuk, a milyen napod volt-tól, a melyik emlékeztet leginkább arra, hogy…-on át a melyik kártya csengeti meg benned azt, hogy biztonság/öröm/harag-ig sokféle formában használjuk, egyszerűen remek!

6., Skiphop snacktartó: elég tágas, akár a nagyobbaknak is elegendő uszonna belefér:kekszet, puffasztott kukoricát, almát próbáltunk eddig, minddel nagyon bevált.


Online tanfolyamokból egyébként nem lesz hiány mostanában: Montessorit kezdek a Gyereketetőnél, jóga megy a jógaklikknél és most ez az új, érdekes, ami után bátran tüsszenthetek majd társaságban, partikon, szexi randin az aldiban.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply Dora

  SzIa! A Snacktarto és az uloke honnan vannak? Köszönöm

  2018-03-02 at 22:06
  • Reply Ági

   Yogoplay webáruház

   2018-03-03 at 11:52

  Leave a Reply