Itt is megtalálsz:
mindennapok

Fú, gyerekek, de kéne egy vodka

Kezdem a lényeggel: a 35-45-ös férfiaknak ki kellene venniük 10 év szabadságot. Harmincöt évesen elbúcsúznánk tőlük, megveregetnénk a vállukat, még elmennénk velük egy utolsót táncolni, aztán kész-passz,eltűnnének, mint a kámfor.

Mi nyugodtan építhetnénk karriert, nevelhetnénk gyereket, ehetnénk szezámos csirkét és salátát anélkül, hogy valaki fancsali pofával csülköt reklamálna. Rend lenne a fürdőszobában, a zoknik betalálnának a szennyesbe, az összes megkeresett pénzünket magunkra költhetnénk és alhatnánk, ha lefektettük a kölyköket.

Ehelyett végignézzük a midlájf krízisüket, amivel a fasz kivan.

Új nőt keresnek, megértő csitriket, akikkel elfelejthetik a mindennapi gondokat és újra 25-nek érezhetik magukat. (Nem, ez nem Medve. Ha ilyen lenne, megkérném, hogy költöztesse ide a nőt és minden másnap főzzön ő.) Vagy épp életvezetési válságuk van. Mit dolgozzak, mi értelme az életemnek, valóban csak ennyit tartogat nekem az élet? – és egyéb ilyen baromságok, amikre mi, nők kurvára nem érünk rá, mert valakinek felnőttnek is kell lenni – you know, pénzt keresni, stabil munkahelyet fenntartani, gyereket nevelni és példát mutatni, ingnyakat sikálni, és egyéb ilyen középosztálybeli, unalmas, konvencionális dolgokat csinálni, amikor rájuk jön az utazhatnék, az önmegvalósíthatnék és a balaton soundozhanék, a világmegválthatnék. Az önmegvalósíthatnék és a világmegválthatnék van Medvén, és elviselhetetlen, szörnyű, hisztérikus röhögésre késztet és verem a fejem a falba, milliószor elgondolva, hogy leszbikusnak kellett volna lennem – csak akkor nem lenne nekem ez a három gyerek, márpedig nekem ez a három kell. Vagy csak elválhatnék. Vagy tarthatnék egy szeretőt, akit nem szexuálisan abuzálnék, tekintve, hogy egy hordó van lassan a hasam helyén, hanem csak leültetném velem szemben azt a férfit, és könyörögnék neki, hogy olvasson fel egy papírról értelmes, felnőtt férfiakhoz méltó mondatokat, és elkortyolgatnék egy pohár bort, miközben hallgatom.


Hát így, ezek jártak ezen a héten a fejemben.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply Krisztina Pintérné Rácz

  dettó………………..

  2016-11-14 at 06:58
 • Reply Zsuzsi

  A hèten? Èn öt fasza ève gondolok erre…m i n d e n n a p…😘

  2016-11-16 at 18:59
 • Leave a Reply