Itt is megtalálsz:
mindennapok

Haladunk és nem gondolunk

Szombaton jön az építész, van dúla tanácsadónk és megállapodtunk ez egyik leendő zöldségbeszállítóval – nálunk is lehet majd bio zöldséget átvenni, hetente jönnek a csomagok. Nem korlátlan a dolog, szóval ha tutira akarsz menni, névvel lehet már most jelentkezni, ha szeretnéd, hogy Neked mindenképp legyen.  Többször írtam már erről a rendszerről, imádom, jó rég így veszem a zöldség jelentős részét.

Hordozási tanácsadót még biztosan keresünk, bár egy ismerős ismerősével már beszéltem, de nem éreztem azt, hogy tudnék azonosulni azzal, amit mond, úgyhogy várjuk az igazit 🙂


Mire ma délután hazaértem, már elkezdett felfele kúszni a lázam, úgyhogy szigorú ágynyugalomra ítélt még a halálosan náthás férjem is: gyömbéres tea, sós vizes inhalálás (meg kell keresni azt a nyomorult gyógyszerporlasztót), és egy tonna zsebkendő társaságában töltöm a délutánt és szövegezem a leendő honlapot, amíg bírom. Ha nem bírom, akkor alszom majd, aztán kész-passz, eszünk hideget.

Hideget. Muhahaha.

A hideg azt jelenti, hogy készítek egy adag fűszeres sült  zöldségkrémet (jóóóóóó sok lilahagymával, ezen a héten már nincs több megbeszélésem :D),  és gyúrok hozzá egy kenyeret, amit a sparheltben sütök majd meg.

És csendben nyammogok. Nem szól majd Palya Bea, LGT, Joni Mitchell és végre bekussol a Cookie & Friends, ami egyébként a világ legjobb, legegyszerűbben követhető angol nyelvkönyve gyerekeknek – de már kiég tőle a fülem, annyit hallgattuk.

Semmi nem szól majd. Csak nyammogok a cserépkályha lángjait nézve, és nem gondolok:

  • M. nyakláncára, amiről le sem tudtam venni ma a szemem, szenzációs volt, és ígért egy zsömle receptet, azóta fo-lya-ma-to-san szendvicset akarok enni
  • I. életére, amit egy csapásra megvarázsolnék, ha lenne varázspálcám
  • A. nyűgös kisbabájára – meggyőződésem, hogy szellemeket lát, ezt beszéltük ma délután
  • arra, hogy 38 nap múlva indul a Gilmore Girls – A Year in Life (4 rész!)
  • arra, hogy mennyire fáj a fejem és mennyire szart sem ér a sós vizes inhalálás
  • arra, hogy Medve milyen boldognak tűnik, hogy végre azt csinálja, amit mindig is szeretett vona – tulajdonképpen visszatér a kezdetekhez.
  • arra, hogy mennyire ennék karamellás csokitortát
  • arra, hogy mennyire nem kéne gondolnom semmire, csak bámulni a tüzet.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply