Itt is megtalálsz:
mindennapok

Hétvége

Szombaton ki sem tudtam mozdulni: Barnabásnak 22-es cukorkái voltak, ami azért már erősen felkiáltójeles mutatvány. Fájt a torkom, hőemelkedésem volt, úgyhogy feladtam a Pránanadit, helyette itthon pakolásztam, pihentem.

Vasárnap Anyu bevállalta a gyerekeket, mi pedig indiai íz-és egészségfesztiválra mentünk.

Medve fejét azért látni kellett volna… és a szervezőkét is, amikor AC/DC pólóban és bőrkabátban megérkezett az én galamblelkű férjem 😀

_vyr_674asafoetida

Egyébként érdekes volt nagyon. Rengeteg gluténmentes dolog is volt, a rendezvény pedig amúgy teljesen vegán, tehát kisebb kompromisszumokat kötve (nem ehetnénk csicseriborsó lisztet sem) egy csomó dolgot meg tudtunk kóstolni. Ettünk currys-kurkumás bundában sült cukkinit, ördöggyökér porral pirított zöldségeket és sült káposztás gombócot. Fahéjas-gyömbéres rózsavizet ittunk, Medve fűszernövényt ültetett és befizettem Bach-virágcsepp tanácsadásra, én pedig Grabovoj számos marokkövet választottam magamnak. Bármi is legyen az 😀

Beültünk egy ajurvéda előadásra is, beszélgettünk a Krisna völgy manufaktúrájának képviselőjével az öko gazdálkodásról, aztán vettünk chili port, kurkumát,curryt és az ördöggyökér akármiből is hoztunk kettőt. Tök jó, lepirítva vöröshagyma ízt ad a zöldségeknek, már csak egy bru-tá-lis wokot kell beszerezni, és mehet a menet.

Április végén megyek onkológiai kontrollra. Három éves, sorsfordító nagy beszélgetés lesz, addig pedig lejárom az akupunktúra bérletet Barnussal, szedem a tisztító bogyókat és… hát, izgalmas lesz ez az április, na.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply