Itt is megtalálsz:
Egyéb

Hullámokban tör rám a rettegés.

Egyszerűen nem tudok tenni ellene – pedig pontosan tudom, hogy mit kellene. Milyen gyakorlatokat, gondolatokat és feladatokat kellene végigfuttatni, de nem megy.
Pánik. Félelem. 
Most talán jobb, hogy kiírtam.
Butaság, tudom, nem kéne, tudom, de ebben igazán senki nem lehet okos. 
Megakadtam, eltévedtem és nagyon jó lenne megint visszatalálni az útra: amit most csinálok az veszélyes, félelmetes és nagyon nem vezet sehova – és a legszomorúbb benne, hogy nagyon is tipikus így a rák után.
Újra és újra elolvasom a leleteimet, és nem is tudom, hogy igazából miért. Hogy talán észreveszek valamit, amit eddig nem?
Hogy hirtelen kiderül, hogy áááá, hülyeség, tévedés és nem is volt baj?
Nem tudom, hogy hol akadtam el, de nem jó így.
Megbénít a félelem.
Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply kiscsillag

  Nekem a felmenőim között vannak gyógyult, illetve nem gyógyult rák-betegek. Én is félek. Pedig nincs is még okom rá, de egy fura érzés, egy fura csomó – ami másnapra már ott sincs- kiborít és csak a legrosszabbra tudok gondolni. Ilyenkor teljesen hiábavaló mondogatm magamnak, hogy minden rendben lesz, egyszerűen tudom, hogy hiába mondogatom nem ezen múlik. Mondogatom, mondogatom és nem hiszem el, hogy nincs baj…

  2014-05-12 at 22:02
 • Reply Anita Slenker

  Drága, tudom, hogy hülyeség, és egy darabig tőlem is távol álltak az ilyenek, de… Elmentem egy tisztán látó nénihez. Amiket mondott, azoknak egy részét be tudtam fogadni, egy részét nehezen. Megkérdeztem tőle, hogy mit kezdjek a félelmeimmel, hogyan tudom legyőzni. Azt mondta, hogy ha hatalmába kerít minket a félelem, akkor a sötétség úgymond bepróbálkozik nálunk, és teszteli mennyire vagyunk erősek. Ilyenkor képzeljem el, hogy egy széles fénynyaláb vesz körül, és az angyalok vigyáznak rám, majd mondjam azt akár magamban, akár hangosan, hogy sötét erő ismerlek, távozz tőlem örökre. Elsőre kicsit nevetségesnek hangzik, de bejött. Én marhára félek a sötétben, de ezzel a módzserrel egészen jól boldogulok. Próbáld ki.

  2014-05-13 at 07:58
 • Leave a Reply