Itt is megtalálsz:
Egyéb

Jó reggelt:)

Befejeztem a fordítást, megírtam 2 honlap szövegét (egy saját, egy bérmunka), most pedig kávé és Pinterest.

Májkos-Donaldos pizsik

Na jó, ez kakukktojás, ez még az Aliexpresses pizsama rendelés. Megnézem milyen, és ha jó, akkor megrendelem hosszú verzióban is, azt már őszre majd.

Habkönnyű, egészséges túrótorta. Hm. Ma megsütöm – egyszerűen tökéletesnek tűnik a recept alapján.

Ha egyszer beépítjük a tetőteret… 100m2 a hasznos terület, és két hatalmas gyerekszobát és egy zeneszoba-moziszobát gondoltam oda. Moziszoba, wazze. Tiszta hálivúd:D:D (csak a raklapos megoldás, na.)

Na ez nagyon cuki, és nem is kell hozzá sok dolog: lenvászon (mondtam már, hogy imádom a lenvásznat? Nem? Akkor most mondom.), textilfesték (van itthon, jelentem, van itthon) és némi fehér fonal a pompomokhoz.

Ez egyszerűen zseniális. Minden szellőzik benne, átlátható, nehezebben penészedik. Nálam mondjuk a kamrában lenne, de ez a kihúzható, sínes verzió nagyon tetszik.

Ez a két gyönyörűség pedig az Evelyn Lauder kollekcióból való és az Estée Lauder oldalról rendelhető. Mindkét termék megvásárlása teljes egészében a mellrák kutatást támogatja.

Megosztás:
Previous Post Next Post

3 hozzászólás

 • Reply Ági

  Neked is jó reggelt! Az ali-n egész hasonló pizsamákat néztem, ha oké a minőség, szólj és lecsapok én is. A két kiskorú biztosan fog örülni…

  2014-03-24 at 09:24
 • Reply Ildó

  Nem kell Alin vamot fizetni?

  2014-03-24 at 14:44
 • Reply kiscsillag

  Mi ez az ali? Alibaba?

  2014-03-25 at 11:19
 • Leave a Reply