Itt is megtalálsz:
mindennapok

Jobb helyeken megoldják

-rossz helyekre meg nem megyünk.

És tényleg. Ha bárhova bemegyünk, hogy gluténmentes, tejmentes, tojásmentes ebédet szeretnénk adalékanyag mentesen vegán opcióval, inzulinos gyerekkel, akkor két lehetőség van: vagy megrántják a vállukat és a legnagyobb természetességgel közlik, hogy megoldják, vagy úgy néznek ránk, mintha ufók lennénk és majdhogynem kiröhögnek.

Csak itt, a Balatonnál a helyek, akik szemrebbenés nélkül megoldották eddig: Borcsa, Zománc Bisztrócska, Csopaki Grillkert, de a Fügekert, a Neked Főztem, a Sparhelt is simán meg tudná ugrani, őket még nem próbáltuk, de fogjuk.


A víz 20 fokos, ráadásul gyakran esik az eső, de ez nem akadályoz meg bennünket abban, hogy jó kis nyaralásunk legyen: Tihany, Folly Arborétum, Villa Romana Baláca, Köveskál, Kékkút, Hegyestű megvoltak, de ami ennél is fontosabb, az a sok alvás, sok együttlét, és a nagy kilélegzés. Hatalmasat sétáltunk Füreden, a fiúk rollereztek, mi pedig beszélgettünk, és néha csak nézem Medvét és azon gondolkodom, mennyire rossz, hogy bedarálnak minket a hétköznapok, és a rendeltél-e kenyérlisztet és a kiváltottad-e az inzulint közben elmaradnak a nagy beszélgetések és a csendes ölelkezések, pedig a világ legklasszabb pasijával élek együtt. Tegnap pont ezért kért, hogy mondjak 10 olyan dolgot, ami tök egyértelműen én vagyok, de talán neki eszébe sem jut, és 10-ből 8-ra azt mondta, hogy álmában nem gondolta volna.

Szóval randizunk.

Felfedezzük és újra felfedezzük egymást, és… ahogy nézem, időközben a felhők is oszlanak és derül az égbolt.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply