Itt is megtalálsz:
mindennapok

Karácsonyi kívánságlista

 

Semmire nem vágyom. Szívből, igazán mondom, hogy mindenem megvan, amit csak egy ember kívánhat: klassz munkám, szép családom, nyugodt életem.

Mondom ezt úgy, hogy nálunk is van, hogy hangos a veszekedés, itt sem piros a kerítés, és – bár tányért törni nem szokásunk- volt, hogy kicsit nagyobb lendülettel ráztam meg az Erős Pistát, úgyhogy szegény Sztrong Sztív elvitte a balhét Medve helyett, és azóta is a plafonon díszeleg.

Ha mégis, nagyon mégis ki kellene találnom, hogy mit szeretnék, és olyanokat gyűjthetnék, amire egyáltalán nincs szükségem, akkor azok ezek lennének.

1., Luna Foreo 3. Tisztít, puhít, frissít, masszíroz… egyszerűen tökéletes kis készülék.

2., Huawei okosóra. A leggyönyörűbb, amit valaha láttam, és amióta Huawei telefonom van, rajongok a márkáért, életre-halálra a Huawei mellett tettem le a voksom, sosem volt még ilyen jó telefonom.

3., Cango&Rinaldi pénztárca. Egy ezeréves, de gyönyörű állapotban lévő Burberrym van, vigyázok is rá, de szükségem lenne egy szélesebbre, cipzáras zsebbel. Nagynak ez is nagy, de nem elég széles.

4., Óriási érdeklődéssel olvastam erről az Inspiráló Bibliáról, a koncepció ugyanaz, mint bármelyik felnőtt színezőnél: a teljes kikapcsolódás és a tökéletes flow élmény.

5., Erre már végképp semmi szükség, de úgy megtetszett a Tchiboban, ugyanakkor pontosan azt tudja,mint egy nagy lábas, némi kókuszzsír és fűszer: ízletes,ropogós pattogatott kukoricát készít a legjobb karácsonyi filmekhez (is).


Nálunk ma már koszorú készítés, holnap lelki nap, vasárnap pedig Böjte Csaba előadásával nyitjuk a karácsonyi időszakot, aztán fotózás, készülődés, majd újra Olaszország.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply