Itt is megtalálsz:
mindennapok

Képzeljétek,

Barnus lehet, hogy iskolába fog járni!!!

Na jó, keep calm. Csak harmadiktól. Csak úgy, hogy akkor, ha magas -nem, nem is a magason van a hangsúly, hanem az ingadozón-  a cukra, itthon marad és én haladok vele tovább az anyaggal (ez az idő harmada azért, bőven, ha ehhez hozzáveszem a betegségeket, akkor az idő fele mondjuk). Ha valami miatt mégsem menne (erősen romló HgbA1c szint, szövődmények indulása, stb.), akkor vissza a babaruhát és marad magántanuló, és megpróbálja felső tagozatban , ugyanilyen feltételekkel.

Ha akkor sem, akkor marad a nyakamon 😀

De!! Sőt!! Juhháá!!

Mehet. Megpróbálhatja. Jó lenne, izgi lenne, és ami nagyon fontos: mehetne tovább a zene, a tánc és majd a sport is,mert közel van az iskola!


Egyébként MINDHÁROM gyerek beteg. Antibiotikum, orrszívás, lázcsillapítás, inhalálás – ezek vannak forgószínpadon most nálunk és meg kell mondjam, baromira bosszús, dühös és fáradt vagyok. Nagyon nem hiányzott ez a műsor, de ez van, nincs mit tenni, ilyenkor az ember összeszorítja fogát meg a seggét és csinálja.


Kevesebb, mint egy hét van a vizsgáig, Medve elutazik, úgyhogy egyedül leszek, ráadásul akkor van a furulya vizsga és a pulmonológiai kontroll is.

Nyiffnyaff.

Vannak azért jó hírek is:

  • Lassan, de haladok – már fél órát töltöttem a futópadon, ebből 4 percet futással, a többi emelkedős gyaloglás volt
  • Megyek családállításra, aminek nagyon örülök. Most nincs vezető témám, így nem is állítani megyek, hanem segítőnek és hagyom, hogy megtaláljon a kérdéskör, amivel dolgoznom kell.
  • Lesz szép, új kávéfőző gépem (láttátok, mekkorát akciózott a Tchibo? 14990.- a kis mezei, de nekem csak annyi kell, hogy lefőzze a kávét és kész). Fehéret rendeltem, és ha már ott voltam, vettem Barnusnak egy szett alsónadrágot (jó hosszú a szára és extrán védi a pumpa zsinórját, ha combba lőjük épp), meg egy felsőt (világít a sötétben), illetve Medvének egy mellényt az irodába (mindig fázik, ez ráadásul kifordítható, tavasszal majd kabát helyett hordható, szóval tök jól kihasználható darab lesz, remélem.)
  • Hiába három gyerek itthon, valahogy most flottul és gördülékenyen mennek a dolgok. Nem tudom, hogy az időmet tanultam-e meg jobban beosztani vagy csak simán hozzászoktam a nagyobb terheléshez…? mindegy, most ez így megy, én pedig nagyon elégedett vagyok és összeszedettnek érzem magam.
  • Ma megszabadulok a kék körmöktől. Basszus, hogy ez mennyire nem volt az enyém :O  Most valami sokkal egyszerűbbre, simulósabbra, nőiesebbre vágyom, és nem valószínű, hogy egyhamar újra trendeket próbálnék. Maradi szatyor vagyok, ez az igazság.
  • Kolos nagyon cuki, pörög-forog, kúszik mint a csík, mászni is elkezdett, próbálgat ülni, gögyög-gagyarászik
  • Gergő megtáltosodott: rajzol, fest, gyönyörűen színez, előszedte a régi Tappancs ovikat, amiket Barnus nem töltött kis és számol, karikáz, összeköt.
  • Barnus klassz, mint mindig, csak visszapofázik, amit r-o-p-p-a-n-t nehezen viselek.

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply