Itt is megtalálsz:
mindennapok

Keserű füstszag van a házban

  • Keserű füstszag van a házban. Ennek az az oka, hogy elégettem (elfüstöltem) a Boldogasszony csokrot, így garantáltan mindenki boldog, egészséges és sikeres lesz ebben az esztendőben, ugyanakkor kurva büdös van az egész házban.
  • Kiválasztottuk az idei családi nyaralás / országjárás helyszínét: Kecskemétre megyünk, le is foglaltuk a szállást, úgyhogy most gyűjtöm a látnivalókat és ötletelgetünk, tervezgetünk ezerrel.
  • Elkezdtem összepakolni a karácsonyi dekorációt, leakasztgatni a fáról a díszeket és a mézeskalács illatot is felváltja a téli immunerősítő keverék. Nem vált be a Helen illóolaj márka, összességében teljesen lutri, hogy melyik keverékük jó minőségű és melyik nem. Bontottam olyat, ami álom és olyat is, amin lehetett érezni, hogy vagy tárolás hiba áldozata, vagy valami más nem stimmel vele, de sajnos a kukában landolt.
  • Vettem egy futónadrágot. A legegyszerűbbet, legolcsóbbat, de tényleg ég és föld a különbség: most olyan 25 percnél és 2 km-nél járok, persze szó sincs arról, hogy mindezt futva, intenzív gyaloglás végig, de már vannak benne rövid, 2-2 perces kocogások.
  • Készülünk a vizsgákra. A visszatérő probléma nem a tudás, hanem a figyelem hiánya: szórakozott, unja,ezer dolog érdekelné így összeadás helyett kivon, kivonás helyett összead és még sorolhatnám. Mondom én százszor és ezerszer, hogy ellenőrizd, tedd ki az ékezetet, figyelj a nagybetűre, mintha a falnak beszélnék.
  • Szeretnénk a csikótűzhely fölé egy rudat függeszteni, amire alma és gombafüzéreket, fűszernövényeket lehet lógatni.
  • Mondtam már, hogy imádom a púderrózsaszínt?
  • Gergő nagyon sokat fejlődött. Ma ment először óvodába, ráhúztunk pár napot a szünetre. Kifejezetten sokat rajzoltunk és színeztünk, lerajzolta Kolost (simán megvan az 5 testrész de az arc is nagyon aprólékos: szemöldök, szemgolyó, pupilla, fül, nyak, fogak mind a helyükön), nyelvét kinyújtva dolgozott egy tűzoltóautón (klassz lett nagyon). Egyébként is olyan sok területen beérett: 8-10 oldalas meséket simán végighallgat (nem képeskönyvből!!), összehajtja a pizsamáját, egyedül fürdik… máskor meg olyan, mint a vadszamár, visít, üvölt, fetreng, szóval azért ne úgy képzeld el Gergőt, hogy megterít az ötórai teához és megkérdezi, hogy would you like a cup of tea my dear?
  • Na kipróbáltam a cotifibra kiwis bélradírját. Csúcsszuper. Fantasztikusan hatékonyan távolítja el a salakanyagot. Egy dolgot nem tartottam szem előtt, mégpedig azt, hogy a hatás nem azonnal jelentkezik, hanem majd csak később, mivel ez nem hashajtó. Simán nekiindultam Barnussal a Decathlonba, a vasárnap délutáni csúcsidőben, ahol fullra járata működött az összes kassza, és még a csillárról is sílécet próbáló emberek, rollerező gyerekek, csapatban lófráló tinik és gyerekükre hótaposót küszködő családok lógtak.

PUSZTÍTÓ PILLANATOK következtek, jeges verejtékkel.

Senkinek nem ajánlom.

(Barnus szuperül szórakozott, és még a kocsiban is azt vihogta, hogy miért nem mentél el ott SZARNI, ha ennyire kellett???)

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply