Itt is megtalálsz:
mindennapok

Kirándulások

“Ha a Walterba jönnétek, akkor már érdemes lehet az Ez+Az Zsámbékon (nem tudja felülmúlni a kaját, de sztem hangulatosabb es azért nagyon finom) tea/kávézni a KisVilla Biatorbágyon vagy a C’est la vie Pátyon vagy a Dióhéj Zsámbékon. Kirándulni a Csergezán-kilátó Budakeszinél, vagy a 100 lépcső Biatorbágyon, vagy a Meszes-hegyet Budajenő és Perbál között. Wellnessre a telki Globall vagy a zsámbéki hotel, nem hinném, hogy tele vannak…bár ki tudja 🙂 és még ajánlanám a Reisner pincét Budajenőn.”

Timi, wow.

Akkor folytatnám:

Ha Gödöllőre jöttök, szívből ajánlom a Kastélyt – csodaszép a parkja, szuper a kiállítás és családi programok is lesznek, például most Húsvétkor. A Smarni étterem teljesen gluténmentes, vannak tejmentes ételeik is, minden allergén feltüntetve az étlapon – nekünk nem volt bajunk semmitől, kivéve a kenyér, de az meg az én hülyeségem volt, hogy megettem, ugyanis élesztővel készült, azt meg nem bírom. A Pálmaházba is érdemes bemenni, a képen, amit csatoltam épp karácsonyi dekoráció (vásár) látható, de mindig az évszaknak megfelelően gyönyörűen, ízlésesen van díszítve, mi sokszor benézünk. Jut eszembe, bemegyek ma is, hátha van húsvéti kopogtató 😀

Nyáron a Török Ignác Gimnáziumnál van egy fagyizó, a Sissi fagyizó, ahol sokféle mentes fagyi és gm tölcsér is van, és a CH is pontos, ráadásul isteni finom. Másik favorit a Fit&Sweet cuki, innen van az összes tortánk-sütink: mentes, pontos CH, gazdag kínálat és friss!

Igaz, nem Gödöllő, de nálunk sétaügyileg a veresegyházi Medveotthon nagy kedvenc.

Nagyjából ennyi fér egy napba, és ha van kedvetek, Ti is írjátok meg, hogy ha egy napra kirándulna valaki hozzátok, mit érdemes megnézni, hol érdemes enni.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply