Itt is megtalálsz:
Egyéb

Morzsák

 1. Papucsban dolgoztam. A teraszon. Tejeskávéval.
 2. Megyünk úszni – a múlt hetet kihagyta a gyerek, remélem most minden oké lesz.
 3. Egy egész napra való listát írtam Medvének és a gyereknek holnapra, amivel elfoglalhatják magukat, amíg én mérgezett egér módjára rohangálok egyik munkáról a másikra: muskátlit ültethetnek, felfúrhatják az ikeás hintát a gyereknek és eltehetik a sziklakertbe a levendulákat.
 4. Gergő 1700g körül van, nagyjából egy hónappal nagyobb méretű a tényleges koránál.
 5. Tegnap a C&A-ban szerdai randiztam magammal, mikor bementem, kérdezte az eladó, hogy miben segíthet. Mondtam, hogy valamit szeretnék, valamit, ami rám jön. Lenézett a hasamra és két szót mondott: ékszer, kendő. Kendő lett, meg egy leggings (szoknyák alá is).
 6. Erre a hétre is összeállítok egy menüt: annyira megkönnyítette az életemet a menütervezés, hogy az valami hihetetlen!
 7. Szuper cuccokat vettünk a fiúknak (hehe. de jó ezt így látni!): Barnusnak nadrágokat, pólókat a nyárra, Gergőnek rövid ujjú bodykat (kellett. Barnus februári volt, mindenből meleg-hosszú van.).
 8. Fürdőbonbonokat készítünk ma: kókuszzsír, kakaóvaj, körömvirág. Összeolvasztom, szilikon formába öntöm és hagyom megdermedni. Dinoszauruszosak lesznek!
Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply tanc(z)

  Már akartam kérdezni: pontosan mi a receptje a fürdőbonbonnak? Arányok? Forró vízbe kell tenni, hogy felolvadjon?

  2013-04-20 at 04:59
 • Leave a Reply