Itt is megtalálsz:
mindennapok

Sűrű ez a hétvége

Péntek-szombaton tengernyi időnk volt,mert anyu bevállalta a gyerekeket.

Az ikeában kezdtünk, ahol eldöntöttük, hogy nem csináltatunk konyhabútort – egyszerűbb és gyorsabb, ha innen választunk konyhabútort. Meg is lett, el is dőlt: gyönyörű lesz, tágas, jól használható és lényegesen olcsóbb/variálhatóbb/kopásesetén pótolhatóbb, mintha asztalossal készülne. Pótoltuk a banyatankomat is: emelni nem tudok, piacozni viszont rendszeresen szoktam, és mivel a sok évet szolgált húzós Bodri kutyám szétesett, kellett egy új. Ő lett az:

50b980981e53a7d2313b9fde542a2c80

Maradjunk annyiban, hogy Medve nagyon röhögött.

Utána ünnepeltünk, beültünk a Papírtigrisbe, szusit és kacsás-gyömbéres rizstésztát enni, beszélgetni, tervezgetni, aztán sétáltunk, álmodoztunk és kurvára összevesztünk azon, hogy milyen legyen a csempe a konyhában 😀

Szombaton azonban minden kisimult. Kimentünk a Construmára, ahol egy pavilonon belül választ kaptunk az összes kérdésünkre:

  • gumilap a kerti játszótér alá
  • konyhába csempe
  • két pulttal odébb kiegészítő csempe
  • padlóburkolat (na jó, ez az egy még képlékeny)
  • megoldás valami nem-követtem-pontosan-mert-éhes-voltam-csak-bólogattam cső eltakarására
  • cserépkályha, csikótűzhely

Az utóbbi standnál olyan 3 órát töltöttünk el, minden részletet lebeszéltünk, és utána nem győztünk ünnepelni: egyszerűen gyönyörű lesz. Csodálatos, jól használható, meleg, álomszép. El sem hiszem, olyan rég vágytunk rá, és most lesz, megrendeltük, nyáron jönnek majd építeni. Egy kicsit pityeregtem a boldogságtól, aztán átballagtunk a kert részre, ahol láttam egy Fradi sasos kutat, és a sokktól nem jött ki több könny.

Kedden megyek a nőgyógyász-onkológushoz, egy egész órás időpontot kaptam, kíváncsi leszek, hogy hogyan látja ezt a legyen-e harmadik gyerek kérdést, mindenesetre nyilván amióta ekkora a tét,mindenhol fáj, szúr,csíp, dagad…:D

Választ kaptam attól a napközitől is, amit kinéztünk, kedden és pénteken délután járna oda Barnabás, de ez a kedd ugrik a doki miatt, marad a péntek, az viszont szent és sérthetetlen, nagyon úgy fest,hogy ha beválik, minden ennek a két időpontnak lesz alárendelve.

 

 

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply