Itt is megtalálsz:
mindennapok

Szörnyű időszakon vagyunk túl

-Barnus nagyon nem volt jól, így mi sem voltunk jól, ráadásul Medve szülinapját sem sikerült úgy megünnepelnünk, ahogy szerettük volna.

Mostanában az olvasásba menekülök. Edittel lett valamiféle könyves klubunk, egy ideje már megosztjuk egymással, mit olvasunk, mit készülünk olvasni, és meglehetősen hasonlít az ízlésünk könyvek terén, úgyhogy bátran hagyatkozom mindig arra, amit mond.

1., Robin Cookot mindig szerettem, én pedig már elég távol vagyok az egészségügytől, hogy el tudjam olvasni az orvos thrillerek királyának legújabb könyvét.

2., Camilla Lackberg – A boszorkány. Mindketten rajongunk a skandináv krimi műfajért (eredetileg krimi, egyre inkább thriller, itt-ott horror elemekkel, de ettől még ugyanolyan feszes, éles, logikus és letehetetlen jó részük.

3., A gyógyító jód – egy hónapja olvasom újra és újra, tanulmányozom, adatot gyűjtök és belevágtam a protokollba is.  Sokat várok tőle nagyon.

4., Hangoskönyv az autóba – kötelezően érzékeny, női irodalmat szoktam választani.

5., Ezt a könyvet nagyon keresem, Kerek egy esztendő – tavasz, ha valaki látná, gondoljon rám. Remek szakirodalom elsősorban óvónőknek, másodsorban édesanyáknak.

6., Ruth Ware könyve egyelőre tetszik: tetszik a helyszín, tetszik a mondatszerkesztés, tetszik a betűméret – jól olvasható, jó a helyszín, jók a párbeszédek. A sztori még csak most jön.

Mit olvastok mostanában?

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply