Itt is megtalálsz:
Egyéb

Tegnap feldíszítettük a fát

Gyönyörű lett. A dolgozómba állítottuk fel az ablak elé egy kis antik asztalkára, a dolgozóasztalom ( a régi pedálos varrógép) pedig az ajándéklerakó lesz közvetlen mellette.

Úgy általában – csodaszép vasárnapunk volt (kastély, karácsonyi manók, régi diótörő, rózsafánk porcukorral, forralt bor), de erről nem is mondok többet, hanem jövök majd a képekkel!
Átbeszéltük a karácsonyi teendőket  ha elég ügyesek vagyunk és elég jól szervezünk meg mindent, akkor marad idő halászlé főzésre (blooooáááh, de Ádám szereti), és lassan-lassan körvonalazódni látszik a végső menüsor is.
Karácsony este lesz egy szép, igazi pompázatos vacsora, majd 25-én, amikor tizenketten leszünk itt nálunk délután, akkor olyan tányérról ehető party food lesz a nyerő.
sajttál

Mindent bele tortilla tekercsek
kecskesajt – mandula
tuti nem virslivel tölteném, de mondjuk ha lazackrémet nyomok bele…?
Remélem, kijutok a wamp-ra is vasárnap! Tudom, hogy valószínűleg óóóóriáááási tömeg lesz, de mivel idén teljesen kimaradt ez a zsibongás, egy pár óra hosszára nem árthat. Ezen a héten még kétszer benn leszek a városban (dolgozom-dolgozom-dolgozom), és van még egy pár manó-megbízatásom is, amit teljesítenem kell, szóval nemsokára irány a fürdő, egy finom lush-os snowcake szappanos zuhany (imádom, tiszta karácsony illata van. Marcipános süti.), aztán pedig öltözés és irány a város: bölcsis karácsonyozunk két munka között, illetve szeretnék magamnak egy szép meleg kötött sapkát is, illetve elviszem Barnust a doktornénihez – nem tetszik, ahogy köhög.

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply