Itt is megtalálsz:
mindennapok

Új felfedezések

Képzeljétek, a DM-ben van újfajta ökobio mosószer család. Van belőle többféle mosógél, öblítő, mosogatószer… Sansin a termékcsalád neve, most próbálgatom, árban ugyanott van, mint a sima, hát akkor miért ne ez legyen?

Hamarosan újra útnak indulunk, és a múltkori utazásunk legnagyobb tapasztalata az volt, hogy csak sportcipőben szabad elindulni. Az a sokezer kilométer autóval és utána még a végeláthatatlan gyaloglás-cipekedés mind-mind tornacipőért kiáltanak, én pedig találtam egy olyan gyönyörűt, hogy kérdés nélkül megrendeltem, remélem jó lesz.

Remélem ez megoldja az ordas derékfájásom nagy részét és a vezetés is kényelmesebb lesz benne.


Most kezdem Náray Tamástól a Zarah-t, indul a 40 napos böjt , amit a számomra legnehezebben tartható formában viszek végbe, és nem, az nem a húsmegvonás.

Ha olvasol egy ideje, pontosan tudod, hogy simán lemondok a húsról, a tejtermékről, gluténmentesen étkezem, szóval igen, idén nagyböjtben is eszem majd húst, halat, igaz ez hetente 1-2 étkezés. Nem nap, étkezés.

Nekem a legnagyobb kihívás a megfelelő mennyiségű víz bevitele, ezzel évek óta szenvedek, de egyszerűen muszáj valahogy rávenni magam, hogy igyak.

A másik, az a tudatos képernyőidő: éjjel sokszor nézem a telefonom, mert Barnus cukrát úgy ellenőrzöm (hála a technikának), és sajnos nehezen alszom vissza, sokszor beszippant a képernyő, és ez nem tesz jót, úgyhogy ezt amennyire csak lehet, elhagyom.

A napi egy kisétkezés / reggeli helyetti turmix szintén újdonság nálunk, a Nutribullet ugyanis remek választásnak bizonyult, nagyon sokat használjuk. Avokádókrém, kesusajtkrém, zelleres turmix, banánshake (így Barnus is ehet banánt!), de beindult a fantáziám és gazpachot, hamis túrókrémet, jeges kávét kívánok ahányszor csak rápillantok.

Frankó nagyon, Medve is szereti.


Hétvégén családi vendégségben voltunk és egy szavam sem lehet: apósom a lehető legaprólékosabban, leggondosabban járt utána Barnus tortájának, ami fincsi volt, mindenmentes és pontosan kiszámolt – a gyerek cukra meg sem mozdult és olyan boldog volt, hogy az elmondhatatlan. Le a kalappal, olyan jó érzés volt nekünk is az odafigyelés, hogy azt el sem tudom mondani.

Kolos cuki volt, nagyfiúsan jött velünk kézenfogva és borzasztóan tetszett neki a Múzeum körút :D, a gyerekek pedig nyelték a fagyit, én meg a könnyeimet ahogy a három fiamat és a férjemet néztem, hogy mennyire szerencsés vagyok és milyen jó nekem.

 

Nagyon.

 

Nagyon jó nekem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Timi

    Jujj, ez a Skechers! Hol kapható, elárulod?

    2019-03-07 at 08:39
  • Leave a Reply