Itt is megtalálsz:
mindennapok

Újratervezés

Ma ultrahang (csak nem csillapodik az az epefájdalom), holnap pakolás, csütörtökön indulás – pont a hidegfront előestéjén. Brutális időt mondanak, lesz orkánerejű szél, vihar, még jégeső is, de mégis nekivágunk, mert csütörtökön szállítják ki a napernyőnket és egyéb más elintézendők is várnak ránk a Balcsin. Ott alszunk kettőt majd jövünk haza, Barnus meghívást kapott a tűzugrásra és az évzáróra a leendő iskolájától és azon egyszerűen ott kell lenni, ezért szombat este elindulunk és csak vasárnap este megyünk vissza a Balatonra – ez egyben azt is jelenti, hogy itthon is hagyhatom a befőzőmet, mert Káptalantótiba nem jutunk el, csak a rákövetkező vasárnap. No, majd meglátjuk.

Bújom a nem strandolós programokat, de nem igazán találok semmit: ez a viharos idő annyira kilátástalanná teszi a dolgot, viharban ugyanis sem kirándulni, sem bobozni, sem hajókázni, sem kilátóba menni nem nagy élvezet.


Elindítottuk Gergő felvételi kérelmét is, és igazából csak a másik helyre befizetett székfoglalót sajnálom, de mintha a fogamat húznák, mert az bizony elvész, ha felveszik ide, viszont napi szinten annyival könnyebb (és olcsóbb!) lenne egy helyre hordani a két gyereket, hogy az csak csuda.


Ismét teljesen növényi étrenden vagyok egy ideje, és sajnos azt kell mondjam, hogy az én szervezetemnek messze magasan ez a legjobb. Érezhetően méregtelenítek, megy le rólam a víz és lassan a súly is, úgyhogy a gluténmentes HCLF vegán életmód az, ami számomra a legjobb eredményeket hozza. Érdekes, hogy most egyáltalán nem is kívánom a húst, és nagyon élvezem az ízeket. Most ez van, ha a másképp lesz, úgy is jó lesz.


Medve nagynénjéről a legnagyobb rosszindulattal sem tudok most egy pisszenést sem szólni, tegnap is olyan klasszul beleállt a 3 gyerek felügyeletébe, hogy csuda és nagyon ügyes volt. Sokat segít: úgy jó fél éve átkattant benne valami talán és tényleg ítélkezés, bíráskodás és megjegyzések nélkül beleáll a mindennapjainkba. Képben van, keményen megfogja a munkát és nagyon sokat nevet. Már-már jó vele. Kérem az ufókat, hogy ezt a kedves változatot hagyják itt, ha az eredetit elvitték. Köszönöm.


Jó pár dolgot kell még a Balcsira vinni: nincs kádkilépő és minden fürdés után úszik a fürdőszoba, nagy kávésbögre sincs és pedig mindig hosszú kávét iszom, és vázát, ékszartartó üvegtálat meg ilyen apróbb holmit szeretnék még elpakolni – itthon felesleges, ott meg szép és legalább nem egy fülpiszkálós papírdobozban tartom majd a kedvenc ékszereimet. Itthonra felesleges fiókrendező, a falra egyszerűen sehova nem illó, helyét meg nem találó képek mind-mind új lehetőséget kapnak. Káosz van, nem is kérdés, de szépen rendeződik majd minden és… talán majd júliusban még strandolni is tudunk majd, mert jelenleg azon gondolkodom, hogy vastag téli takarót is teszek be, mert az az egész házban nincs és éjjelre 13 fokot ír mindhárom előrejelzés… 😀

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Nagy Adrienn

    Nagyon örülök, hogy van segítséged, akire jó szívvel rábízod a gyerkőcöket. A múltkori orvoslátogatós posztodnál komolyan azt gondoltam, hogy bakker, hozd el ide hozzám a két kisebbet, és menj csak Barnussal a dokihoz nyugiban. Addig én elvagyok velük:)
    Remélem sikerül Gergő felvételije is az oviba, ennyivel egyszerűbb lenne ott is az élet.

    2018-06-19 at 09:59
  • Leave a Reply