Itt is megtalálsz:
mindennapok

Vadiúj hobbim van,

s ez nem más, mint a szédülés. Szerintem egy rettenetesen unalmas nyaki meszesedésről/ sérvről lesz szó, de aprajafalva fődoktornénije szeretné, ha ezt egy kollégája mondaná ki, úgyhogy csütörtökön irány a Kégkolyó és a neurológus.

A biztituti kedvéért én ma elmentem masszíroztatni, Erika csodálatos volt, mint mindig, de gyakorlatilag minden egyes mozdulatánál vagy ciccegett, vagy a fejét ingatta, vagy sóhajtozott, úgyhogy gyanítom NAGYON elhanyagolt állapotban vittem oda a kis habtestem habnyakát és habvállát. Hab. Csak hogy keretbe foglaljam. Most megbolondulok a fájdalomtól, de ez már a jóleső fajta, és mintha valamennyit múlt volna a pörgés, de még nem az igazi, úgyhogy csütörtökön a végére járunk…

Jövő héten Könyvhét, alig várom, Gárdos Péter, Sándor Erzsi – ők ketten érdekelnek a legjobban, de ilyenkor mindig elveszünk Barnabással a nagy kínálatban: tavaly a Nem harap a spenót volt a nagy levadászott, meg néhány gyerekkönyv, idén még nem tudom, hogy mi lesz. Ez a Könyvhét tartja most bennem a lelket, minden máshoz túl sok a piás munkás (leszaladok,megnézem naccsád, hogy nyitva-e a gyógyszertár), az eső elől menekülő légy (nyaf-nyaf.nyafinyafinyaf), és a hisztis gyerek mostanában.

Hogy valami jó is legyen, tegnap kimaxoltam ezt az itthoni wellness dolgot. Volt benne Argital agyagpakolás (miután megittam a levét), jin jóga (ez a lassabb verzió, na eeeeeeeeeeez fekszik nekem), egy kis pirított zöldség rizstésztával és persze egy jó nagy délutáni alvás ebben a szartaliga időben.

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Ágihanna - Szelencetitkok

    Még egy szédülős Ági jelentkezik, bár nálam a fül a ludas :/

    2016-05-31 at 17:28
  • Leave a Reply