Itt is megtalálsz:
mindennapok

3×3

Jaj, csajok, nagyon nehéz. Napok óta nem alszom, recsegek-ropogok mindenhol, kellene valami szünet, hogy egy kicst feltöltődjek, de sajnos egy nap nagyon kevés: valahova ki kellene mozdulni és egy pár napot eltölteni, de most arra esély sincs – Medve nem tud szabadságot kivenni.

Medve… medve…. a hétvégén kiderült, hogy az én erőállatom is a Medve, báj dö véj, úgyhogy mint leharcolt Medve-anya nézhettem szembe a Medve önmagammal. Érdekes volt.


1., (11)

 

Három könyv, amit mostanában tervezek elolvasni. Az első, a The Children’s Year waldorfos szempontból érdekes. Már itt csücsül a polcomon, és arra vár, hogy főzzek egy fürdőkádnyi teát. A másodikat most rendelem meg, állítólag igazi Vörös Sátor élmény, nagyon kíváncsi vagyok rá. A harmadikat valaki ajánlotta, de nagyon titokzatos volt: “nem mondok róla semmit, csak olvasd el”. Hát, jó.

1., (12)

Ez a három most a sláger Szélestenyerű Fejenagynál, a pasztózus csecsemőnél. Mindegyik tej- és gluténmentes, bio, és nagyon-nagyon finom (mármint a kölyök szerint). Az első krumpli-sárgarépa-marhahús, a második alma-banán-köles, a harmadik pedig klasszik alma-burgonya, de nagyon szereti a rizses és a hajdinás, quinoás cuccokat is.

1., (13)

Ez a három pedig a túléléshez kell (a szó átvitt és legszorosabb értelmében egyaránt).

 • Badger Balm: ne attől alszanak a kölykeim.
 • Salvus víz:ettől levegőt kap Kolosl
 • DM bio kókuszos csoki (bounty): ez maga a sátán.
Megosztás:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Bianka

  Szia! Badger Balm lelőhelyet kaphatok? Köszi

  2017-11-21 at 19:51
  • Reply Ági

   Ecco verde

   2017-11-21 at 21:39

  Leave a Reply