Itt is megtalálsz:
mindennapok

Mindenféle apró hülyeség

Megrendeltem a hordozós kabátot. Gyönyörű lesz! Teljesen fekete, csodaszép, praktikus, ide-oda patentolható gyönyörűség, a legszebb, amit eddig a témában láttam.

Az én drága Trixim tegnap megcsinálta a körmeimet, most csodaszép, ápolt és ragyogó meggypiros. Mikulás piros.

Medve beteg, köhög, lázas. Barnus és Kolos hánynak, Barnus köhög is. Nekem a torkom fáj és a fülem. Gergő tegnapig tök jól volt, de az óvodából úgy jött haza, hogy egy kislány beleharapott a szemébe.A szemébe.

Megérkezett a két karkötőm. Mindkettő Oscha kendőből készült, a Roses and Nutmeg-ből és annyira hatalmas a szerelem, hogy el sem tudom mondani. A fotó nem saját, Kata, a karkötők készítője kattintotta, de mivel az én karkötőim vannak rajta, bátorkodom kitenni. Keressetek rá a neten Flamingo Craft – Wrap Scrap Jewelry.

23434988_1857906987615874_7344580984353032896_n

No mi van még? Á, megvan! Kitaláltam a karácsonyi ajándékokat, a menüt, nagyjából beírtam az adventi programokat, rendeltem egy csomó könyvet, megvettük a kocsit, holnap megyek nefrológushoz (volt egy kis vesezavar, remélem elmúlt). Barnus pumpatokot fog tervezni (rendesen, formatervezővel). jövő héten pedig megyünk a Pálmaházba kopogtatót és koszorút készíteni.

Na miről írjak bővebben?

 

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply