Itt is megtalálsz:
mindennapok

A Gergő anyuka

Gergő anyuka ma orvosi maszkban ment kisfiáért, ugyanis Gergő anyuka kitetováltatta reggel a száját.

Gergő anyukának utoljára 5 éve volt kitetoválva a szája, és Gergő anyuka elfelejtette, mennyire rohadék módon fáj maga a procedúra, illetve azt is, hogy hogy néz ki utána. Mint egy gyulladt, kettévágott, fénylő szafaládé, mélybordó színben. Cicciolina és Maria Geronazzo könyörögne a receptért, de inkább mégsem, mert Gergő anyuka nem tudja kinyitni a száját a húzódó var miatt.

Gergő viszont annyira megijedt a maszktól, hogy Gergő anyuka gondolkodás nélkül kapta le a szájáról, s tette közszemlére, majd beikszelte, hogy igen, kér hittant Gergő számára, hisz Barnus iskolájába megy ő is.

Dicsértessék.


Kolos anyuka egy kicsit laposabb, de már hámló szájjal megy ma  gyerekkórházba a pulmonológushoz vizitre. Kolos anyuka szenved, mint szar a fűben, mert nagyon kell sietni, hátha ma hozzák Gergőke ágyneműjét. Kolos anyuka egyébként igyekszik nem szétesni, de Gergő is beszállt a melyik-nap-mi-van buliba (ezek a kötelezők): hétfőn és szerdán testnevelés, illetve majd eldönti, szeretne-e néptáncra menni (remélem idén nem). Ilyen bábelőadás, olyan ezmegaz, nagyon izgalmas, de Kolos anya folyton attól tart, hogy elfelejt valamit, amit nagyon nem kéne. Kolos anyuka napközben belebújik Kolosba, és beszippantja az illatát. Kolos anyuka nem szerencsés, hanem áldott.


Barnabás anya értesítést kapott a könyvtárból, hogy Barnabáska elfelejtette visszavinni az x könyvet, így már 55 Ft tartozása van. Barnabás anya azt tervezi, hogy holnap visszaviszik, és elmennek megnézni az új főteret, ahol prímán lehet rollerezni is – állítólag. Barnabás anya vett egy púderes halvány mályva (szakbarbároknak: frész szín) ballonkabátot, ami jelenleg annyira kifinomult a fasírt szájával, mintha hálóinget húznánk egy bikára, de mindegy, egyszer csak lehámlik annak a szerencsétlen marhának a szája, és visszatérhet minden a rendes kerékvágásba. Már ha van ilyen, hogy rendes kerékvágás.


Nagyon nagy szükségem lenne erre a könyvre, és nem kapni sehol (antikváriumban sem), ha valaki megválna tőle, szívesen megvenném. Illetve Gergő, Kolos és Barnabás anyja szívesen megvenné. Érted, na.

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

 • Reply M

  A bookline.hu oldalon van belőle, antikvàr pèldàny. Ha jól làttam.

  2018-09-12 at 19:34
 • Reply Zsanett

  Nos,hármak anyukája,bookline-on láttam én is,bár nem pont ezzel a borítóval,de hátha az is jó lenne. 😉

  2018-09-13 at 15:20
 • Leave a Reply