Itt is megtalálsz:
mindennapok

A múlt héten ketten is

kérdezték, hogy hogyan kapcsolódok ki.

****************************-

A mostani vasárnapból például nagyon sokáig tudok töltekezni – a Napfényes Fesztiválon jártam, és most is (mint mindig, amikor voltam) óriási élmény volt.

Elsőként a találkozások: szeretett, szívemnek kedves emberekkel tudtam beszélgetni, rég nem látott ismerősökkel futottam össze, lépten-nyomon rámköszönt valaki és igen, a legjobb az volt, mikor egyedül voltam.

Egyedül ebédeltem. Padlizsános vegán barbecue és petrezselymes krumpli, vegán majonéz és uborkasaláta, gyömbéres limonádé. Csendben, a fűben, egyedül. Mesés volt.

Minden könyvbe beleolvastam, ami érdekelt. Minden standnál megálltam, aminél csak szerettem volna.Előadásokat hallgattam, sokat beszélgettem, workshopra mentem. Vettem Brist olajat, Nagora szappant, néhány könyvet és egy csodaszép karperecet. Hazafelé olvasgattam egy kicsit a Ligetben, sétáltam egy nagyot, teljesen feltöltődtem. Itthon jógáztam, nézegettem a frissen szerzett újságaimat és könyveimet, megírtam pár mailt, aztán aludtam, aludtam és aludtam és arról álmodoztam, hogy ma jelentkeznek az iskolából és tárt  karokkal várják Barnust.

Egyébként ezután a nagy hétvégi kipakolás után megcsípett a szanálóbogár: rengeteg dolgot kidobtam, sokat felteszek a netre, sok megy adománynak. Szabadul fel a hely, jöhet a friss, jöhet az új, jöhet az újabb kanyar az úton.

Meg jöhetne az a kurva email is, hogy felveszik a gyereket.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply