Itt is megtalálsz:
mindennapok

Csendesen mennek előre a napok

Megkaptam a Kiskönyvet, és rengeteg jó tanáccsal látott el a védőnő. Na jó, nem. Egy kukkot sem tudott hozzászólni a dologhoz, csak nagyon mosolygott és azt mondta, hogy minden rendben lesz és hogy nagyon hisz bennünk.

Emlő ultrahang negatív (tegnap voltam megint, most gyakrabban kell), a baba meg szépen növöget, jól van.

Új füzetet nyitottam a Jövő Szeptemberi Nagy Projektnek, már számolgatunk, tervezgetek, listákat írok… és nagyon élvezem! Megmarad a kis “irodám”, hisz a kommunikációs munkáimat megtartom, viszont nagyon-nagyon-nagyon hiányzik  a  Stúdió hangulata, és azt hiszem Medve is megtalálná a helyét az új felállásban.

Folyamatosan haladunk Barnabással az utunkon: a napi számolás, formarajz és egyéb nyalánkságok mellett pauszpapírból készítettünk őszi ablakképet, most pedig már Szent Mihály ünnepére készülünk mindenféle bátorságot ösztönző mesével, énekkel, sárkánylámpással és jó cselekedettel. Még kétkarú mérleget kell majd fabrikálnunk (azt hiszem, ebben majd Medve segítségét kérem) és kinézek valami jó kis bátorságot próbáló programot: lehet, hogy falmászásra megyünk.

Hát, így. Mondom, semmi rendkívüli – csak élünk.

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 hozzászólás

  • Reply hmv

    Annyira kíváncsi lennék egy napodra. Mennyi időt fordítasz az otthon oktatásra, mennyi jut munkára? És mi marad házimunkára, főzésre? Felnézek rád!

    2016-09-20 at 19:55
  • Leave a Reply