Itt is megtalálsz:
mindennapok

Új kezdetek

Az emeletes ágyban aludtak.

Az elején volt némi vita, hogy ki aludjon az emeleten, de aztán Gergő jobb belátásra tért, és behúzódott alulra. Nagyon tetszik mindkét fiúnak az új hely, ma már csak a régi ágyakat kell kihozni a szobájukból és óriási helyük lesz játszani, hemperegni, verekedni.

Tudunk enni az ikeában

Amióta van mindenmentes zöldséggolyó, sima ügy lett a kiruccanás. Barnabás lazacot evett főtt krumplival, zöldséggel – öntet nélkül, én füstölt lazacot citromos salátával, sült krumplival és néhány zöldséggolyót, Medve ugyanezt, csak hozzácsapott még valami rákot, Gergő meg csipegetett mindenből.

Letelt az első két Freestyle Libre hét

Ma vesszük ki az első szenzort. Nagyon bevált, nagyon szeretjük, elképesztő módon megkönnyíti az életünket és Barnusnak is egy egészen más színvonalú életminőséget biztosít. Inkább máshonnan csípjük el az árát, de amíg tudjuk, megvesszük neki.

Valószínűleg újra tanulni fogok

és alig várom! Még nem biztos, hogy beférek a keretbe, illetve hogy ki lehet hagyni annyit, amennyit a szülés miatt nekem muszáj lesz, de ha mindenre zöld lámpát kapok, akkor elárulom, milyen suliba járok majd 😉

Újra igazi konyhában főzök és sütök

A pincébe már csak pakolni megyek, szortírozni és takarítani. Az új konyha egyszerűen elképesztő: Medve annyi fiókot, fakkot, rendszerezőt, polcot, mittudoménmismit álmodott bele, hogy mindennek van helye,minden kézre áll.

Megvettük Barnus íróasztalát

Pont szuper, mert befér majd mellé még egy ugyanolyan, ha Gergő is elkezdené a tanulást.

Végre tudok enni

Dráma volt az elmúlt két hét, szó szerint semmi nem maradt meg bennem, kihánytam mindent. Az eredmény? Mínusz 6 kiló és egy éhségtől meggyötört gyomor. Ki nem találod, mit ennék most… bébikukoricát. Mondom.

Fűszeres szilvalekvárt készítek ma,

ha Medve kap bio szilvát a zöldségesnél. Nem is igazán lekvárnak érdekes, inkább pite tölteléknek tenném el, kicsit darabosan, jó fűszeresen… na igen. Lassan kezdődik az ősz, és lassan begyújtunk majd a csikótűzhelybe… és megvan az első őszi kívánságlistám is:

 

1-5

 

1., Herbal babasampon – Biola (például innen)

2., Polaroid napszemüveg -ezt a modellt az Amazonról rendelem majd, itthon sehol nem találtam

3., Biola Everyoung vadjam gyökeres krém – demeter minőség, magyar gyártó!

4., Lancome Miracle Forever – már a neve is kifejezi azt, ami most történik velem 🙂

5. Color Crush planner – arany gyűrűset szeretnék, várni kell rá, de megéri!

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply