Itt is megtalálsz:
alma meg a fája, mindennapok

Csodálatos, csudálatos, csidi-csudi szupergányos

 1. negatív a tüdőröntgen és olyan tüdőkapacitást fújtam, hogy a doktornő tapsikolt a boldogságtól
 2. aki egyébként a világ legtündéribb tüdőgyógyásza és fantasztikus szakember – Dr Bohács Anikó.
 3. holnap izgalmas helyszínbejárásra megyek, egy nagy munkához/projekthez/feladathoz keresnek megfelelő embert, én pedig kíváncsian megyek megnézni, hogy vajon megihlet-e a hely
 4. az egyik barátnőm csodás üzletet nyit hamarosan, valószínűleg lesz benne egy kicsi,exkluzív sminksarok is. Majd hozok képeket, gyönyörű lesz a bolt!
 5. egy másik barátnőmet megcsípte a könyvbogár, és felmerült a lehetősége, hogy újra együtt dolgozzunk, amit imádnék.
 6. ma találtam egy csodás kabátkát a vadiúj Art on Me cuccaimhoz, és meg is leptem magam vele. Utolsó darab volt, pont a méretem és leárazva. Holnap már abban megyek.
 7. Barnus abbahagyja a néptáncot egy időre, ugyanis meggyőződésem, hogy annál valami fajsúlyosabb, férfiasabb kihívás kell neki: muszáj, hogy megélje a kortárs fiú társaság pozícióharcait, az egészséges versengést, a megmérkőzést, a ki-az-ügyesebbet, úgyhogy barkács szakkörre jár majd és barantára, mert a kettő csomagban van. Bármi is legyen az a baranta 🙂
 8. Anyu “elviszi hétvégére a szenet”. Ez az egész szenezés úgy indult, hogy minden alkalommal,mikor megérkeztünk hozzájuk és megnyomtuk a kaputelefont, vidáman beleszólt, hogy hozhatjátok a szenet, aztán már mi is, hogy hoztuk a szenet, aztán visszük a szenet és így tovább. Szóval visszük a szenet szombaton, vasárnap hozzuk vagy hozzák, én pedig tobzódhatok, hogy mit is szeretnék kezdeni magammal,ugyanis Medve nem lesz itthon szombat este. Gondoltam alvásra, beauty napra, bolhapiacra, kiállításra, de még úgy rendesen meg sem néztem a kínálatot.
 9. nagyon bevált a Tesco házhoz szállítós rendszere. Most már többedszerre rendelek így, felhozzák egészen a bejárati ajtóig, és ha 6 csomag a víz, akkor annyit, ha 8 ládányi cucc van, akkor annyit. Épp csak be nem pakolnak a spájzba. Minden friss, gyönyörű és a giga nagybevásárlással kb. 40 perc alatt megvagyok: tudok bio, gluténmentes, tejmentes és vegán termékekre szűrni.
 10. Barnabás gyönyörűséges elefántot FESTETT! Nagyon tetszik, mert tetszik. De ha elemezni kellene, akkor azért is, mert nagyon jók az elefánt arányai, négy nagy oszlop lába van, és az külön zseniális, hogy mozdulat közben ábrázolta az elefántot, akinek jó nagy füle van.

12755114_10208394505045446_979577772_o

+1 Medve eljött velem a vizsgálatokra, és ahogy ültem mellette a kocsiban, tiszta erővel belehasított a szívembe, hogy mennyire nagyon szeretem ezt az embert. Nagyon. Mindennel együtt. Örökre.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

 • Reply Három Hónap - Borúra derű, derűre egy kalap fosnyávogáskaka

  […] pedig nem megyek sehova. Leadom a szenet, aztán hazafelé veszek egy üveg szimpatikus valamit (fehéret. furmintot.) készítek hozzá […]

  2016-02-26 at 16:20
 • Leave a Reply