Itt is megtalálsz:
otthonoktatás, otthontanulás

Otthontanulós nehézségek – gyanítom nem az utolsó

Az úgy van, hogy szeretném, ha Barnabás úszni járna. Járt ezelőtt 3 évvel, de aztán abbamaradt –én beteg lettem, neki nem hiányzott, nem is akarta, no meg kisebb gondunk is nagyobb volt annál…

Most eljött az idő, én pedig lehetőség szerint délelőtti csoportot szerettem volna, mert nekem úgy kényelmes: akkor még nem vagyok fáradt (basszus, azt mondta a doki, hogy van, aki a sugár után még 5 évig olyan marad, minta mosott szar), ráadásul nem kell lefoglalnom kínkeservvel Gergőkét amíg a tesója úszik.

Hosszas keresgélés után úgy tűnt, hogy a csömöri Delfin uszodában van egy csoport, amihez csatlakozhatnánk, ráadásul -tök más miatt- felmentem a Bónusz Brigád oldalára, ott láttam, hogy pont abba az usziba most van akciós bérlet, gondoltam felhívom őket, hogy pontosítsak.

No.

A kupon az INKÁBB délutáni csoportnak való (?), de végülis lehet a délelőttihez is használni, de akkor járjunk heti 3x, egyébként semmi értelme (?!). Mert attól, hogy átússza a medencét a gyerek, attól még MEGFULLADHAT, ha véletlen valaki beugrik mellé. Egyébként is, ha már valaha járt úszásra a kisfiú, akkor miért nem úszik már? Jaaa, hogy engedtem, hogy abbahagyja 3 évesen?? Hát, ha most sem KÖVETELEM meg a rendszerességet, akkor itt sem tanul majd meg, mer’ ez olyan, hogy iskolába is lehet 2 évente vinni, csak akkor nem lesz olyan eredménye, mintha RENDSZERESEN JÁR. Nem véletlen találták ki, hogy MINDEN NAP ISKOLÁBA KELL MENNI.

Ha el akarunk valamit érni, nevezetesen, hogy NE FULLADJON MEG, akkor heti 3x kellene mennünk, de lehet kevesebbszer is, az már a szülő egyéni FELELŐSSÉGE.


 

Szép csendben próbáltam mondani, hogy nem cél a versenysport, és hogy úgy terveztem,évekig jár majd a gyerek, illetve hogy a beszélgetés immáron teljesen abszurd,szürreális, és SEMMIKÉPP nem venném el a helyet egy olyan kisgyerek elől, aki hetente 3x jár úszni délelőttönként.

Az eszem megáll, komolyan

Ha a pénz a gond, vagy nem pontosan fogalmazták meg a feltételeket, akkor lehet mondani, hogy ez CSAK a délutánira vonatkozik, délelőtt más feltételekkel várjuk a kisfiút, kedves Anyuka, de hümmögni, tudálékoskodni, kioktatni a szülőt és ijesztgetni, hogy ha nem jár heti háromszor, akkor MEGFULLAD A GYEREK szimplán az abszurd kategória nálam.

Nos, ennyit a csömöri Delfin Uszodáról.


Egyébként ráérek telefonálgatni, egész nap csak futárokat várok: jönnek-mennek, hoznak mindenfélét. Vitamint, kaját, duplót, Húsvétra könyvet…

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply star70

  Nekem azt mondta egy oktato hogy a gyerek nem szabalyosan uszik.Mondtam eljut a-bol b-be? Igen.Akkor jo.Ne feljen,ez a lenyeg.Ugyis akkor fog tudni uszni es nem felni amikor akar,mindegy hanyszor jarsz le vele.Penz,erröl szol…

  2016-02-22 at 18:50
 • Reply Pethő Annamari

  Szia!
  Én csömöri vagyok és nem ajánlom. Ellenben a rákosszentmihályi uszodában, ami nincs messze Csömörtől sem, az aligátor úszóiskolát nagyon sokan dícsérik. Mi jövőre fogjuk kipróbálni, de sok ismerősöm hordja oda úszni a gyerekeit. Nézz utána a neten.

  2016-02-23 at 11:21
 • Leave a Reply