Itt is megtalálsz:
mindennapok

Évkezdés!

Elég volt 2 nap itthon és máris tele a táncrendem: megbeszélések, szülői értekezletek, listák és pipálandók, különórák és “kitöltve-aláírva” papírok sokasága tornyosul előttem.

Mindketten intenzív vitaminkúrán vagyunk Medvével, szóval az erőnléttel és a teherbírással nincs gond, azonban van néhány dolog, ami minden nap előkerül / nagyon szeretném ha lenne /megrendeltem és nagy reményt fűzök hozzá, hogy megkönnyíti a napjaimat.

1., Egy gyönyörű zománcozott öntöttvas edény előkelő helyen szerepel az őszi kívánságlistámon. Az ikeában mindig van, a Tchiboban is elérhető, nekem meg jó szolgálatot tenne a kedvenc vegán boeuf bourguignonne-hoz (bazmeg ez a szó, kész…), a lassan összesülő lencsés és gyökérzöldséges ételekhez…

2., Bvlgari Omnia. Az eredeti. A klasszikus. A kávés. Nem, még nincs itt az ideje, majd októberben, amikor már csípősek a reggelek, de akkor majd nagyon. Itt ül a polcon, várja a sorát. Ilyenkor nekem még Cinema Festival d’Éte (teljes frencs infjúzsön van ma) játszik, ami pont annyira nyár végi, napsugaras, mint azt én szeretem, de már teljesen nélkülözi a friss, sós, vizes, lédús jegyeket.

3., A nagy befektetés. Pillanatok alatt gőzöli az inget, a gyerekek pólóit, ránctalanítja a len felsőket és az őszi kabátokat. Gyengéd a selyemhez, a gyapjúhoz, de elbánik a tweeddel is, a farmernadrág sem szenvedés vele, és gyönyörű. Aromaterápiás fedelébe mehet egy csepp vetiver és cédrus, ha Medve holmiját gőzölöm, és a kedvenc Sonnentor keverékemből, ha az enyémet. Barnabásnak és Gergőnek egy Panarom a kedvence, miért ne vihetnék magukkal egy-egy alig érezhető kis felhőben magukkal minden nap? Egy szó, mint száz, a menőségek menősége, és pont elfér a gardróbban, ráadásul egy deal keretéven hihetetlen jutányos áron jutottam hozzá.

4-5, Visszáru csere keretében jön ez a két gumicsizma: mindkettő Regatta, mindkettő szuper minőség és a burgundi első látásra szerelem lett, a fekete-piros bokacsizma meg tökéletes az őszi ruhatáramhoz, ami nem annyira mintás, mint a tavaszi-nyári.

6., Mindig mosolygok, mikor előveszem ezt a tollat: szülinapomra kaptam Mónikától és szebbé teszi a napjaimat. Ráadásul az új határidőnaplómmal olyan, mintha egyben rendeltem volna őket, mert tökéletesen passzol hozzá, nagyon stílusos, és valljuk be, sokkal jobban esik aláírni a fenistil csepp receptet meg az óvodai ki-viheti-el-a-gyereket papírt ezzel.

Megosztás:
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Piffeny

    Ági, a Nr. 3. az micsoda? Nem ismerem fel a képről, a nevét meg nem említed, pedig nagyon jól hangzik a leírás!

    2018-09-02 at 15:10
  • Leave a Reply