Itt is megtalálsz:
mindennapok

Ha beköltöznél hozzánk

“…fantasztikus munkát végzel anyaként! Imádom, ahogy önazonos vagy, nincs cukormáz, de minden egyes mondatodból sugárzik a szeretet. <3 És aki az otthonmaradó fiaidat buzerálja az otthonmaradás miatt, szerintem mind irigy! Mert legszívesebben mind beköltöznénk hozzátok (hogy a főztödet is együk)”

 • látnád a porcicákat az ágy alatt
 • idegesítene téged is, hogy nincs ajtó a gyerekszobán és a hálószobán, illetve a hálóban nincsenek lámpák, csak az izzó lóg a falból – #sosemleszvégeafelújításnak. (Medve fontosnak tartja kiemelni, hogy azért nincs lámpa, mert én picsáskodok és nekem semmisejó. Van benne valami, de ő ma már nem vacsorázik.)
 • személyesen is hallanád, hogy bizony van, hogy elszakad a cérna és én is odadörrenek, kiabálok, vagy épp az asztalra csapok
 • nekiállhatnál vasalni. Halmokban áll. Egyébként is befognálak dolgozni.
 • hiába keresnél finom falatokat: innivalót, nasit, gyümölcsöt – minden a szekrényben van. A legtöbb dolog pedig nincs is itthon.
 • szólnék, hogy ne vedd le a cipőd az előszobában, mert minden tiszta fenyőág – Felhő benn alszik és behozza a bundájával. Ugyanitt permanens kutyaszag van.
 • kultúrterror van: most megint nincs tévé, nem hallgathatsz akármilyen zenét és nincsenek videojátékaink sem. Tudod… csak a laptop.
 • nem buzerálják a fiaimat, inkább sajnálják. Gondolom azt hiszik, hogy be vannak ide zárva a gyerekek, nem találkozhatnak emberekkel, a postás is elmorzsol egy könnycseppet, mikor félénken odaintenek az ablakból, mielőtt lecsuknám a redőnyt… 😀 Nos, nem. Jövünk-megyünk, haverkodunk, világot látunk. De ha beköltöznél, minden nap délben ebédelned kéne, mert ez nem büfé: itt percre pontosan van kaja, nincs olyan, hogy nem vagy éhes. Ha nem vagy éhes, a következő étkezésig nem eszel. Ez nem túl Mary Poppins, de lefosom. Nem. Vagyok. Büfésnéni.
 • nem akarsz nálunk lakni. Hidd el nekem. Lassan a családom sem akar nálunk lakni. Eljött a terhességem fingós korszaka.

15590636_1166849000050914_1356592957988427677_n

Megosztás:
Previous Post Next Post

4 hozzászólás

 • Reply Livia

  I_M_A_D_O_M ezt a posztot!
  Nos nalunk:
  – lakik az osszes pok a keruletbol.
  – mindig delben van ebed, es minden etkezes idopontjat en szabom meg. Mert en sem vagyok bufesneni.
  – idonkent mindenkivel ordibalok, es gyakran kezdek sztrajkba itthon, hogy a lathatatlan munkat is eszrevegye a kedves csaladom.
  – lyukak vannak a gyerekszoba falan, es lampa! Na a ferjed imadna, itt tok sok lampa van, kar, hogy egyik sem ott, ahol praktikus lenne.
  – tilos a foztomet kritizalni.
  – idonkent eldobom magam a kanapen, es nem erdekel, ki mit csinal, en olvasok
  – van ket 2,5 eves gyerekem. Nem akarod tudni, milyenek neha! Ikrek!
  – a kavemat hidegen szeretem, es neha orakig iszom, mert elfelejtem, hogy epp hova tettem a bogremet. De ha elmossa valaki, esetleg valaki mocsadek felhorpoli, azert orditok.
  – es a kert! O, arrol, kerlek, ne faggas!
  De barmikor szivesen latunk. Szornyen elunk!
  (Es nalunk a macska szokott fingani. Te fel se tunnel mellette!) 😀

  2016-12-18 at 20:53
 • Reply Timi

  Hát, Ági, kész vagyok tőled. Szerencsések a gyerekeid, hogy te vagy az anyájuk, még Medve is szerencsés, hogy te vagy a kis felesége, bár éhezve ezt biztosan nehezen hiszi el. 😀 Nagy virtuális ölelés ismeretlenül is, legyen szép karácsonyotok és egészséges új évetek!

  2016-12-19 at 08:39
 • Reply Anna

  Imádlak!
  Mindent imádok, amit csinálsz!
  Egy hős vagy! A legjobb édesanya és feleség, aki mindent megtesz a családjáért!
  Ugye most én is próbálkozom, több-kevesebb sikerrel, és te vagy a “fény az éjszakában”, a követendő példa! 🙂
  Senki sem tökéletes, sőt! De így kellene csinálnia mindenkinek, ahogyan te teszed!
  Csak így tovább! Írj sokat nekünk!

  És persze… Minden ugyanúgy rendben lesz, mint eddig, egészséges és az is marad! 🙂

  2016-12-19 at 09:12
 • Reply Fruzsi

  Én ezen a poszton annyira jót nevettem, szuper humorod van 🙂

  2016-12-19 at 10:05
 • Leave a Reply