Itt is megtalálsz:
mindennapok

Hétvége

Annyira elfáradtam tegnap, hogy el sem tudom mondani. Remek volt a tanfolyam, sok-sok technikát vettünk át, megvannak a gyúrófáim (hurrááááá!) és kicsit kikapcsolódtam: sétáltam, kávéztam, sokat nevettem és töltekeztem.

A fiúk a kertben voltak ezalatt, metszettek, játszottak, hétágra sütött a Nap, szóval nekik is jó kis napjuk volt.

Gergő megint köhög, egy hetet járt bölcsibe, az agyvérzés kerülget, de a friss levegő kifejezetten jót tett neki, úgyhogy hétfőn-kedden itthon marad, de szerdán mindenképp be kellene mennie, mert nagyon fontos intézendőim vannak.

Mára viszont marad a punnyadás. Egy kávé mellett végigveszem fejben, hogy mit szeretnék tanítani a jövő héten, átfutom a Pinterestet (eye-candy) és megválaszolom a leveleket.


 

Megy a mosógép, megy a mosogató is, ebédünk van, majd kenyeret kell sütni, meg felteszek valami kencét hozzá, talán valami vadas jellegűt – hús nélkül. Igen, még mindig böjt, hétfőn érkezik a Sonnentor böjti teám,

sonnentor-bojti-tea-filteres

és rendeltem egy Őrangyal teát is a gyerekeknek:

sonnentor-orangyal-tea

Ebben a köhögős-taknyos hónapban rengeteg tea fogyott, úgyhogy jól jön az utánpótlás:) Ha más úgyis jön a futár, akkor kértem még Sonnentor zsályát is, nagyon szerettem régen zsályás vajjal a gombát, most pedig majd kipróbáljuk, hogy kókuszzsírral/olívával is működik-e a recept (gyanítom igen).

Jelentem, újra megrendeltem a samponomat is: több, mint 5 hónapig elég volt, pedig gyakran mosok hajat (jó, mondjuk baromi rövid a hajam, az is igaz). Nagyon megszerettem, valóban látványosan javult a hajam minősége, fénye, volumene és még a színe is, szóval beosztom, mintha aranyból lenne, és így összességében nem horror az ára, pláne, hogy nem kell se balzsam, se hajhab, se formázó, se semmi.

A hétfői csomagban lesz még gm üzemben feldolgozott köles, propolisz tinktúra és Noni ital is – nagyon bevált, a macskakarom tablettával együtt adtam a gyerekeknek, jobban is lettek, de elfogyott. Vissza is esett Gergő.

Én is köhögtem, talán péntek volt a mélypont, úgyhogy egész délután-este az ágyban voltam, és filmeztem: először Eddie Redmayne alakításán hidaltam le

A-dan-lany-2015

aztán pedig Clint Eastwood rendesésében szenvedtem végig a Mystic River-t, ami szerintem borzalmas volt, vontatott, unalmas és nagyon nem nekem való.

 

Megosztás:
Previous Post Next Post

3 hozzászólás

 • Reply Kredon Andrea

  Szia Ági,
  Melyik is ez a sampont, amit Te használsz? Puszi A.

  2016-02-23 at 09:12
  • Reply Ági

   Khadi Neem. Egyszerűen más dimenzió,mint bármi,amit eddig használtam.

   2016-02-24 at 17:14
   • Reply Kredon Andrea

    Köszönöm, ki fogom próbálni!)

    2016-02-25 at 09:55

  Leave a Reply