Itt is megtalálsz:
Egyéb

Juhhú-juhhúúú.

Juhú #1:
Még most hétvégén összeáll az egyik új projekt oldala: most már téééényleg a célegyenesben vagyunk. Tényleg.
Juhú #2:
Tegnap – teljesen és tökéletesen a semmiből eszembe jutott valami, úgyhogy hamarosan Etsy shopot nyitok – és nagyon-nagyon szeretném, ha klassz lenne. Ez is amolyan kényszer szülte dolog, de ha már csinálom, akkor legyen szép, működjön jól és szeressem. Régi terítőket, csipkéket, kézelőket, kamrapolc szegélyeket árulok majd, vagyis mindent, ami nekem, nekünk már nem kell, vagy sok van belőle, vagy nem illik ide, vagy akárbármi.
Juhú #3:
Egész este dolgozni fogok, ugyanis van valami, amit egy barátnőmmel meg szeretnénk nyerni. Egy verseny. Egy cél. Millió és egy variáció ment át a fejemen, de most nagyon közel vagyok, hogy a szezont összehozzam a fazonnal, hogy szerethető és vállalható is legyen, ahogy a nagyközönség elé tárjuk a projektet.
Juhú #4:
Ma délután lesz egy kis szabadidőm, pakolászni fogok a Stúdióban, ha elment a nagyon kedves ismerősöm, akinek ránézek az arcára. És végre valahára lesz időm végigsimítani minden kedves tárgyat és eldönteni, hogy csak türelmet kérek tőlük, és újjászületünk, vagy elbúcsúzni, és megköszönni az elmúlt éveket, mert nagyon klassz volt. 
Juhú #5:
Óriási és egy mozdulattal eltehető legózós zsákot találtam Barnabásnak, neki is nagyon tetszik, meg is rendeltem, így van rá esély, hogy ne legyen szanaszét a házban az összes rohadt kocka. Tegnap volt időnk átbeszélni, ugyanis óvodába menet olyan príma asztmás rohamot produkált, hogy vissza is fordultunk. Már jól van, csak a hirtelen hidegfront hozta ki, de megijedtünk azért rendesen.
Júhú #6:

Annyira finom kávét ittam ma reggel! Rászoktam, hogy egy csipet fahéjjal iszom, és nagyon szeretem. Tegnap pedig banános-spenótos-almás turmixot készített Ádám, és meglepő ugyan, de isteni finom volt!

Ma egy mangó-sárgarépa-banán?

Megosztás:
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply